steenstrup
steenstrup

Steenstrup fortsetter i «Torsdag kveld fra Nydalen»

Høygravide Henriette Steenstrup har planer om å fortsette litt på skjermen etter fødselen.

Skuespiller Henriette Steenstrup ble for alvor kjent for folk flest etter at hun ble med i «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2. For tiden er hun aktuell med filmen «Få meg på for faen».

Mandag gjestet hun og medskuespiller Helene Bergsholm «Sommertid».

Se hele intervjuet øverst i artikkelen!

Steenstrup er høygravid, men avslørte i mandagens «Sommertid» at hun likevel kommer til å vært litt på skjermen under en ny runde med «Torsdag kveld fra Nydalen».

– Jeg får jobbe så lenge det går. Jeg er veldig glad i å jobbe, jeg får bare jobbe til jeg stuper, spøker Steenstrup.

– Jeg skal forsøksvis være med litt på «Torsdag kveld» ja, fortsetter hun.

Roser medskuespilleren sin

18 år gamle Helene Bergsholm er uten skuespillerutdannelse, men fikk likevel hovedrollen i «Få meg på for faen» etter en audition på skolen sin.

– Helene er et supertalent. Den skuespillerutdannelen min kan jeg bare stikke under en stol. Hun er fantastisk god, et kjempetalent! roser Henriette når hun og Helene er på besøk på TV 2-taket.

Sextelefon-regning på over 6000 kroner

Filmen har allerede høstet gode kritikker og fikk pris for beste manus under filmfestivalen i Tribeca. Manuset er basert på Olaug Nilsens bok med samme tittel og filmen har premiere i august.

Henriette Steenstrup spiller moren, og Helene spiller datteren Alma i filmen der Henriettes rollefigur får en telefonregning på flere tusen kroner fordi hennes tenåringsdatter har ringt til en sextelefon. Noe moren takler relativt dårlig.

Steenstrup er usikker på hvordan hun selv ville reagert på dette hvis dette hadde vært hennes egen datter.

– Jeg håper jeg ikke hadde reagert som moren i denne filmen. Verbalkommunikasjonen mellom mor og datter er nok ikke sterkest. Jeg hadde sikkert blitt litt fnisete, men også litt sur. Selv om jeg ringer mye selv jeg – ikke til sextelefon da, sier Henriette og ler.

Se hele intervjuet øverst i artikkelen!

Se programmet på TV 2 Sumo her! (abonnement-tjeneste)

Les alt fra Sommertid her!