Ashley Cole (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Ashley Cole (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

– Ashley Cole hadde sex med flyvertinne

Nytt sidesprang mens han prøver å få tilbake eks-kona.

Sagaen rundt fotballstjernen Ashley Coles utroskap ser ikke ut til å ta slutt med det første.

Sex med flyvertinne

Den siste tiden har det blitt bekreftet at han og eks-kona Cheryl Cole var i ferd med å finne tilbake til hverandre, men det kan se ut som om lykken blir kortvarig.

Bare noen dager før han offentlig kysset kona på hennes 28 årsdag, hadde Ashley nemlig sex med flyvertinnen Kerry Meades i Los Angeles, skriver Daily Mirror.

– Han har forrått oss begge, sier Kerry til avisen.

– Cheryl bør trå virkelig forsiktig, mener flyvertinnen som jobber for Virgin Atlantic.

Føler seg lurt

Kerry visste ikke at han ville bli sammen igjen mot Cheryl, og føler seg lurt.

– Han ville skjule det. Hele tiden var det han som tok initiativ, han oppførte seg som en singel mann. Da han kuttet kontakten med meg, visste jeg at jeg var blitt dumpet. Jeg følte meg brukt og skitten, som om jeg var et stykke kjøtt, uttaler hun til Daily Mirror.

Skilt i fjor

Cheryl og Ashley Cole ble skilt i september i fjor, men har den senere tid funnet sammen igjen. Nylig var begge to på en grillfest i Ascot, der fortalte de angivelig vennene sine at de nå leter etter bosted i utlandet, og at planen er å få barn innen to år.

Les også: Ashley Cole skjøt student på Chelseas treningsfelt

Den tldligere «X Factor»-dommeren har i lengre tid forsøkt å holde den det skjult at hun er i ferd med å vende tilbake til Ashley, men boblen sprakk forrige måned da agenten hennes bekreftet at hun hadde overnattet i parets hjem i Surrey sammen med Chelsea-spilleren.

Nå spørs det om ikke fotballstjernen forblir singel en stund til...