SchwarzeneggerShriverEXCL071411_32 (Foto: DR Maciel/X17online.com)
SchwarzeneggerShriverEXCL071411_32 (Foto: DR Maciel/X17online.com)

Her gjenforenes Arnold Schwarzenegger med kona

Hele familien samlet igjen.

Arnold Scwarzenegger og hans fraseparerte kone Maria Shriver kom sammen på Brentwood-restauranten Toscana for å feire en av sønnen Patricks venner.

– Blir ikke sammen igjen

Kjendisnettstedet X 17 Online var til stede på favorittrestauranten til Schwarzenegger-familien, hvor Arnold og Maria har delt mange romantiske måltider tidligere.

– De holdt seg unna hverandre. Det var på ingen måte slik at de delte ømme blikk. De var der for sønnens del, men ingenting tyder på at de skal bli sammen igjen. Men de snakket i alle fall med hverandre, sier fotografen.

Skilsmissepapirene er allerede sendt inn, men nettstedet påpeker at det er spesielt å se at de to nå viser seg offentlig sammen så kort tid etter utroskapsskandalen i mai, da det ble kjent at Arnold hadde en ukjent sønn.

Familien feiret en av sønnen Patricks venner, som går ut av grunnskolen, og skal på universitet.

maria (Foto: DR-Maciel/X17online.com)
maria (Foto: DR-Maciel/X17online.com)

Gift i 25 år

Den tidligere California-guvernøren og Maria har vært gift i 25 år, men hun bestemte seg for å forlate ham da det ble kjent at han hadde hatt et forhold til deres hushjelp gjennom mange år, Mildred Baena. Sidespranget endte også med et barn.

Arnold og Mildred Baena hadde ubeskyttet sex i familiehjemmet mens utroskapet pågikk. Han skal ha hatt svært stor seksuell apetitt, og ifølge rapporter i mediene foregikk dette stort sett på dagtid, mens kona var på jobb som nyhetsanker i NBC.

– Jeg forstår følelsen av sinne og skuffelse hos mine venner og min familie. Det er ingen unnskyldning, og jeg tar fult ansvar for det jeg har forårsaket. Jeg har bedt Maria, mine barn og min familie om unnskyldning. Jeg er veldig lei meg, sa Arnold da til LA Times.