Tiger Woods og Elin Nordegren 2006 (Foto: Stella Pictures)
Tiger Woods og Elin Nordegren 2006 (Foto: Stella Pictures)

Tiger Woods forsmådde ekskone Elin Nordegren har fått ny kjæreste

Er tilsynelatende over bruddet med golfesset.

Svenske Elin Nordegren skal ifølge The New York Post ha funnet kjærligheten igjen med den velstående amerikanske investoren Jamie Dingman.

Elin, som skilte seg fra golfstjernen Tiger Woods etter at en serie skandaler med flere kvinner lekket til pressen, ha datet Dingman i månedsvis, hevder avisen.

elin_nordegren_280
elin_nordegren_280

Koblet til prinsesse Madeleine

Dingman er sønn av den amerikanske milliardæren Michael Dingman.

Avisen sitter på kilder som sier at Nordegrens nye kjæreste er en dyktig forretningsmann. Han han også vært knyttet til prinsesse Madeleine av Sverige i fjor, men de to skal bare ha vært gode venner. Pengesterke Dingman pendler mellom hjemmene sine i Kina og Bahamas, og nylig tilbrakte han ifølge avisen tid sammen med Elin i Florida og i Sverige.

Besøk av hemmelig date

Svensk presse kunne for få dager siden avsløre at Elin hadde en hemmelig date på besøk i sitt nye luksushjem i Sverige, og nå er altså identiteten på mannen kjent.

Ryktene skal ha det til at han og Elin møttes på Røde Kors-ballet i Florida i januar, hvor også prinsesse Madeleine deltok.

– Han har aldri vært så lykkelig før. Han og Elin har sterke følelser for hverandre, sier en venn av paret til The New York Post, og legger til:

– Han er en klassisk amerikaner: Kjekk, en gentleman og holder en lav profil. Han har aldri vært i pressen, og Elin er en veldig heldig jente. Han er en flott fyr, men veldig privat, sier kilden til avisen, og legger til:

– Og han spiller ikke golf.

Tiger Woods og Elin Nordegren har to barn sammen.