Scott Parker (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
Scott Parker (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Alex McLeish ønsker Scott Parker og tre andre spillere. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter

Arsenal:
Arsene Wenger har hintet til at han ikke ønsker å hente inn en ny venstreback i sommer, men Newcastles Jose Enrique både håper og venter på at Arsenal skal ta kontakt med ham.

Les også:Wenger er villig til å slippe Nasri gratis

Midtbanespiller Denilson nærmer seg et utlån til gamleklubben Sao Paulo.

Aston Villa:
Alex McLeish har midler til rådighet etter å ha solgt Stewart Downing og Ashley Young. Nå har den skotske manageren planer om å bruke store beløp på en rekke spillere. Les bare her: Manchester Citys Shay Given, Wigans Charles N'Zogbia, West Hams Scott Parker og Tottenhams Alan Hutton er alle aktuelle. Given skal ikke være langt unna en overgang til Villa Park.

Klubbeier Randy Lerner har gitt beskjed om at store deler av pengene som har kommet inn kan brukes på nye spillere, og McLeish tvinner ikke tomeltotter etter at Downing i går gikk til Liverpool.

Shay Given  (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Shay Given (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Blackburn:
Bare Marione Pavones underskrift skal mangle før han blir Blackburn-spiller. En annen spiss, Robbie Keane, står også på blokka til Steve Kean.

Bolton:
Blackburn kan imidlertid få konkurranse av Bolton om Robbie Keane, men en høy overgangssum og irens lønnskrav gjør at angriperen fortsatt er på White Hart Lane.

Chelsea:
Luka Modric skal nå ha levert inn en offisiell overgangssøknad, noe som er som musikk i Andre Villas-Boas' ører. Siden kroaten har et så stort ønske om å få spille på Stamford Bridge, skal Chelsea nå stå klare til å komme med et høyere bud til Tottenham.

Les også:Villas-Boas: – Spillerne må være villig til å dø for laget

Unggutten Josh McEachran har skrevet under på en ny kontrakt med Chelsea.

Les også:Mikel positiv til Villas-Boas treninger

KAN BLI SOLGT: Tottenhams Luka Modric er ønsket av Chelsea, Manchester United og Manchester City. (Foto: Ivana Ivanovic/Pa Photos)
KAN BLI SOLGT: Tottenhams Luka Modric er ønsket av Chelsea, Manchester United og Manchester City. (Foto: Ivana Ivanovic/Pa Photos)

Everton:
Sergio Canales fra Real Madrid skal være svært nær et utlån til Goodison Park.

Fulham:
Martin Jol har gitt Carlos Salcido tillatelse til å forlate Fulham hvis det kommer et godt bud på forsvarsspilleren .

Liverpool:
I går ble både Stewart Downing og Doni klare for Liverpool-spill, og nå er det den defensive biten som skal forsterkes. Kenny Dalglish ønsker å kjøpe britiske spillere, og derfor er det ikke annet enn rett og rimelig at Boltons Gary Cahill linkes til Anfield.

Les også: Liverpool åpnet sin Asia-tour med seier

Doni (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)
Doni (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

Manchester City:
Sergio Aguero skal ha gitt beskjed om at han er åpen for en overgang til Premier League, og Manchester City vil gjøre et forsøk på å få kloen i Atletico Madrid-stjernen. Argentineren spiller for øyeblikket i Copa America, og det vil trolig skje lite før turneringen er over for hans del.

Les også:City takket nei til 300 milloners-bud på Tevez

Manchester United:
Wesley Sneijder-ryktene har avtatt noe etter at Alex Ferguson sa at han ikke vil ha nederlenderen. Flere aviser spekulerer imidlertid i at utspillet bare var ren taktikk for å holde pressen på avstand, og at forhandlingene med Inter fortsatt pågår. Aviser av ymse troverdighet skriver at det er italienerens høye pengekrav som fortsatt gjør Manchester United skeptiske.

Les også:– Sneijder blir for dyr for Manchester United

Wesley Sneijder (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)
Wesley Sneijder (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Newcastle:
Newcastle håper i det lengste at Jose Enrique blir værende på St. James' Park.

Norwich:
Norwich har gitt Zak Whitbread tilbud om en ny treårskontrakt.

QPR:
Queens Park Rangers vil ha Blackpools DJ Campell, men spissen krever foreløpig for mye penger.

Les også:Warnock tror Vaagan Moen etablerer seg

Stoke:
Etter at det virker vanskelig å få tak i West Hams Carlton Cole, er Tony Pulis' fokus nå rettet mot Birminghams Cameron Jerome, som er på vei bort fra St. Andrew's.

Carrick, Jerome (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
Carrick, Jerome (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Sunderland:
Det er fortsatt Charles N'Zogbia som linkes til Stadium of Light, men Steve Bruce blir stadig mer negativ til om han kan få tak i Wigan-stjernen.

Swansea:
Lite nytt å melde om Swansea, men kaptein Garry Monk står i fare for å miste sesongstarten på grunn av skade.

Tottenham:
Samtidig som at Luka Modric gjør alt han kan for å forlate White Hart Lane, jobber Harry Redknapp med å finne en spiss. Nå vurderer Spurs-manageren å legge inn et bud på rundt 120 millioner kroner for Romas Mirko Vucinic.

Les også:Modric krever å bli solgt

West Bromwich Albion:
WBA bekrefter at de skal i samtaler med Manchester United-vrakgods Owen Hargreaves. Partene kan treffes i USA allerede til uken.

Owen Hargreaves (Foto: Jon Super/Ap)
Owen Hargreaves (Foto: Jon Super/Ap)

Wigan:
Wigan har pekt seg ut Shaun Wright-Phillips som Charles N'Zogbia-erstatter, men kan få problemer med å hoste opp det Manchester City-spilleren krever i lønn.

Wolverhampton Wanderers
Kevin Foley har skrevet under på en ny kontrakt med Wolves.