Tore Andre Flo (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Tore Andre Flo (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Sogndals sportssjef: – Flo kan spille mot Sarpsborg 08

Sogndals sportssjef Trond Fylling sier til TV 2 Sporten at Tore André kan komme til å spille mot Sarpsborg 08 på søndag.

Tore André Flo spilte sin siste kamp for Sogndal for 17 år siden, nå kan stryningen gjøre tippeligacomeback allerede på søndag når Sarpsborg 08 gjester Fosshaugane Campus. VG Nett melder torsdag at Flo er i troppen til søndagens kamp.

Sogndals sportssjef Trond Fylling bekrefter til TV 2 Sporten at det ikke er usannsynlig at Flo spiller på søndag.

– Tore André er ikke med i troppen mot Sarpsborg, ettersom troppen ikke er tatt ut enda. Men han spilte mot Førde og er mest sannsynlig med på søndag.

I god form
Etter kampen mot 2. divisjonslaget Førde, hvor Flo spilte en omgang, var den tidligere landslagshelten usikker på hvordan formen ville være i dagene etter kampen. Trond Fylling mener formen til spissen er veldig bra.

– Det gikk greit etter treningskampen mot Førde på tirsdag. Tore André er i fysisk god form, men mangler litt fotballkondis. Det er sånn som kun kommer av å spille kamper og trene med laget.

Om fotballnomaden kommer til å spille mot sarpingene er vil ikke sportssjefen uttale seg for mye om, men han bekrefter at det ikke er usannsynlig.

– Om han er med så er sjansen god for at han kommer til å spille, men det er det Harald Aabrekk som bestemmer.

Populær fyr
At den tidligere storspilleren er kommet tilbake til Sogn og Fjordane skaper en større interesse for laget som sliter i bunnen av Tippeligaen, men Fylling regner ikke med fullt hus på Fosshaugane Campus mot Sarpsborg 08 av den grunn.

– Vi får mye flere henvendelser av dere i media. Ellers så er jo Tore André en veldig populær fyr og det er aldri no tull og tøys med han. Han er veldig populær for laget og også alt rundt laget. Jeg regner allikevel ikke med fullt hus på søndag, det er jo tross alt ferie.

Tore André Flo forlot Sogndal da laget rykket ned fra Tippeligaen i 1994, siden har han spilt for blant andre Tromsø, Brann, Vålerenga, Chelsea og Rangers.

Les også: Tore André Flo gjorde comeback for Sogndal