anette (Foto: TV 2)
anette (Foto: TV 2)

Bingo Bingo-Anette brukte korsett under joggedressen

– Ville ikke risikere å stå der og blåse ut magen.

«Bingo Bingo»-programleder Anette-Marie Antonsen røper i sin populære blogg at hun timer før innspillingen av programmet tok på seg et korsett for å holde inn magen.

Årsaken var at hun skulle ha på seg en svært trang joggedress i TV 2-programmet.

– Før sending gikk jeg rundt med korsett i flere timer for å minne på magen og holde seg stram. Rett og slett fordi at gårsdagens antrekk var tight, og jeg ville ikke risikere å stå der og blåse ut magen min, skriver programlederen.

Omdiskutert

Etter at «Bingo Bingo» hadde premiere i forrige uke, har meningene om programmet vært mange.

Jentene har også slitt med sviktende seertall. Premieren hadde 161 000 seere. Til andre program gikk tallene markant ned.

112 000 seere hadde programmet i snitt i går. Det betyr at nesten en tredjedel av seerne var borte. Del én hadde 116 000 seere, mens del to var nede i 107 000.

tv2_4546274 (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)
tv2_4546274 (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)

– Jeg er ikke overrasket over dette fallet i seertall i det hele tatt. I mine øyne var dette programmet såkalt «lavmål», sa TV- og radiosjef i Carat Norge, Morten Wiberg til «God kveld Norge».

– Fallet i seertall tyder på at folk ikke syntes dette var spesielt spennende. Jeg tror programmet ble litt for flåsete og banalt. Det er enkelt, og uten innhold, uttalte Wiberg videre.

TV 2 røpet samtidig at det blir endringer i programmet.

Slo tilbake mot kritikken

Overfor «God kveld Norge» slo Synne Bolstad og Jorun Stiansen tilbake mot kritikken.

Heller ikke Anette-Marie har latt seg affisere av meningene.

– Folk får ha sine egne meninger. Twitter er én greie, jeg vet hvordan folk holder på der og orker ikke si noe om det. Men det er bra at folk reagerer, det betyr jo at folk bryr seg, sa hun nylig til Dagbladet.