Superavslutning sendte USA til VM-finale

Det amerikanske damelandslaget vant 3-1 i semifinalen mot Frankrike.

Alex Morgan og Lauren Cheney (t.h.) kunne slippe jubelen løs etter at USA vant VM semifinalen mot Frankrike onsdag. (Foto: Martin Meissner/Ap)

USA er klar for finalen i fotball-VM for kvinner etter laget vant 3-1 mot Frankrike onsdag. To scoringer sent i andreomgangen sørget for at det amerikanske laget kunne slippe jubelen løs. Lauren Cheney sendte USA i ledelsen før det var spilt ti minutter, men Frankrike utlignet etter at Sonia Bompastor et innlegg rett i nettet. Frankrike var det beste laget i store perioder av kampen, men klarte ikke utnytte det spillemessige overtaket.