burudmontasje
burudmontasje

Antar at Per-Erik Burud er omkommet

Avslutter redningsaksjonen og søket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Store ressurser har blitt satt i spill for å finne Per-Erik Burud som er savnet etter ulykken hvor to kvinner i førtiårene omkom. De to kvinnene er hans kone, Anita Burud (43) fra Drammen og hennes venninne Anne-Lene Novak Aasheim.

Ved 17.00-tiden bekreftet operasjonsleder Petter Aarsonsen at det ble foretatt søk og redningsaksjon, samtidig som dykkere lette på havbunnen i tilfelle den savnede var omkommet.

Endret status

Klokken 20.30 onsdag kveld har politiet avsluttet redningsoperasjonen, og har nå endret statusen for operasjonen til søk etter antatt omkommet. I samråd med politiet, har

–I samråd med politiet har nå¨Hovedredningssentralen nå kl. 2000 besluttet at redningsaksjonen avsluttes. De pårørende er orientert om dette. Samtidig fortsetter søket etter antatt omkommet person, sier operasjonsleder Petter Aronsen.

Les også: Tjøme: To kvinner på 41 og 43 år bekreftet omkommet

Søket har blitt avsluttet for dagen. Ved åtte-ni tiden i morgen vil dykkere fortsette med søket.

Kjørte båten

Det var tilsynelatende Per-Erik Burud som kjørte båten.

– Ut ifra de opplysningene vi har nå, så ser det ut som det var den savnede som førte båten. Det virker som at de har blitt kastet på sjøen, så en viss fart må de ha holdt. Vi kan likevel ikke utelukke noe som helst, sier politiadvokat Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt til NTB.

Les også: Båttragedien på Tjøme: Kiwi-toppsjef savnet etter båtulykke

Se reportasje fra TV 2 Nyhetene onsdag kveld (reporter i Tjøme: Anja Tho Gunnersen)

534531