Hanne Krogh klarer ikke å legge jobben helt fra seg i sommerferien. Når roen setter inn, begynner ideen å poppe opp.  (Foto: Åshild Amland)
Hanne Krogh klarer ikke å legge jobben helt fra seg i sommerferien. Når roen setter inn, begynner ideen å poppe opp. (Foto: Åshild Amland)
Hanne Krogh klarer ikke å legge jobben helt fra seg i sommerferien. Når roen setter inn, begynner ideen å poppe opp.  (Foto: Johannes Granseth)
Hanne Krogh klarer ikke å legge jobben helt fra seg i sommerferien. Når roen setter inn, begynner ideen å poppe opp. (Foto: Johannes Granseth)

Hanne Krogh: – Solskinn gir lykkepress

Hanne Krogh håper på flere regnværsdager.

Hva er dine planer for ferien? Jeg skal kose meg sammen med familien. Den store planen som jeg ikke vet om jeg greier, er å legge vekk telefonen. Men det gikk jo skikkelig bra... Jeg tok jo telefonen nå. Hva er ditt beste sommerminne? Bortsett fra at sønnen min Sverre er født på sommeren, så er det sommeren jeg var i Los Angeles, og spilte inn en plate sammen med verdens beste musikere. Jeg startet dagene med tennis og svømming før jeg gikk i studio.