"Thou shalt not kill thy car": Tre måneder i fengsel og tre års prøvetid ble straffen for Arizona mannen som skjøt Camaroen sin to ganger da den nektet å starte. Foto: Netcarshow.com

Skjøt bilen sin da den nektet å starte

Det ga 90 dager i fengsel - og tre års prøvetid.

Dramaet fant sted i nærheten av Kingman, Arizona, i midten av april i år.

Lauriano Lawrence Lovato så rødt da hans Chevrolet Camaro nektet å starte, og gikk ut av bilen og trakk våpen. Ifølge tallrike nettkilder skal han ha gitt bilen to nakkeskudd gjennom frontruten og ned i dashboardet, før han returnerte innendørs.

Skremte naboer

Der skal tungsinnet ha fortsatt å plage ham, nok til at det skulle langvarige overtalelser til da ordensmakten kom til stedet.

Naboer hadde nemlig observert opptrinnet, og ble skremt nok - eller eventuelt bekymret nok på den stakkars Camaroens vegne - til at de slo alarm.

Les også: Denne skuddsikre BMW´en hadde tålt det

Hvordan gikk det med bilen???

Omsider kom Lovato ut, og lot seg pågripe uten videre dramatikk. Han skal ha innrømmet å ha avfyrt skudd med skytevåpen innenfor bygrensen, åpenbart i strid med de lokale politivedtektene, og ble forleden idømt 90 dagers fengselsstraff og en prøvetid på tre år som følge av opptrinnet.

Du skyter ikke ustraffet på amerikanernes beste venn...

Saken har som sagt vært omtalt på mange nyhetskanaler på nettet de siste dagene, men noe har manglet i rapportene:

Del med Facebook-vennene dine!

Som Broom-leser lurer du selvsagt på hvordan det gikk med offeret, og der er det lengre mellom opplysningene. Men etter det vi klarer å finne av informasjon var utgangen tragisk for Camaroen, som skal ha blitt slept inn til et huggeri med terminale skader.

Les også: Kanskje hadde en slik bil vært mer driftssikker