GÅR TIL BERGEN: Glamourmodellen Magrete Isabell Løvbrekke skal gå i bikini fra Haugesund til Bergen for brystkreftsaken sammen med Athena Anwari. (Foto: Onlinemagasinet.)
GÅR TIL BERGEN: Glamourmodellen Magrete Isabell Løvbrekke skal gå i bikini fra Haugesund til Bergen for brystkreftsaken sammen med Athena Anwari. (Foto: Onlinemagasinet.)

Mange vil være med på Magretes bikinimarsj

– Men noen mener fokuset blir feil, innrømmer hun.

«God kveld Norge» kunne tidligere denne måneden melde at årets Vi Menn-babe Magrete Isabell Løvbrekke (23) sammen med Athena Anwari (21) skal gå fra Haugesund til Bergen for brystkreftsaken – kun iført bikini.

– Jeg tror det kan bli kaldt, ja. Men vi skal ha med gjennomsiktige regnklær, så blir det for ille, får vi vel bare ikle oss det, sa hun.

Mange har meldt interesse

Duoen satser på å få med seg en følgebil med mat og gnagsårplaster. Den uka de har beregnet å bruke, planlegger de å bo i telt.

Etter at saken ble omtalt i media, strømmer tilbudene inn.

– Det er mange som har meldt sin interesse for jobben med å være følgebil. Vi har ikke helt bestemt oss for hvem vi skal ha med, sier Magrete til «God kveld Norge».

Denne helga ble modellen kåret til årets gatebilbabe, noe som garantert ikke gir færre tilbud.

– Det var jo veldig overraskende. Jeg kan jo ingenting om bil, ler Magrete.

– Feil fokus

Reaksjonene på jentenes bikini-gåtur har vært varierte.

En del synes ikke dette er den beste måten å skape oppmerksomhet rundt brystkreft.

– Mange mener jo at det er et godt initiativ, mens andre mener fokuset blir feil. Men vi skal jo gå i joggesko, og tar ikke på oss den mest sexy bikinien. Det blir ikke sexfokus, understreker 23-åringen.

Oppladningen til den 14 mil lange turen, har Magrete imidlertid ikke startet med enda, en måned før avgang.

– Jeg går litt på kjøpesentre, men utover det har det ikke blitt så mye trening enda. Og så har jeg ikke lappen, så litt spasering blir det. Så jeg satser på at det går bra, sier den nybakte gatebilbaben.