bNYYY
bNYYY

Ti norske kjendiser gifter seg i sommer – se hvilke!

Bryllupsboom i Kjendis-Norge.

Sommeren er den store høytid for bryllup, og sommeren 2011 ser ut til å være tiden for bryllupsboom i Kjendis-Norge.

En rekke celebre, norske stjerner skal denne sommeren gå til alters.

Tidligst ute var programleder Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes, som i slutten av mai ble viet i Hvarnes kirke, hvor Silje kommer fra. Paret feiret den store dagen sammen med 115 inviterte gjester.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NYTT
  HJEM: Gaute Grøtta Grav og forloveden Silje Hvarnes har kjøpt ny leilighet
  i Oslo.
NYTT HJEM: Gaute Grøtta Grav og forloveden Silje Hvarnes har kjøpt ny leilighet i Oslo.

To slottsbryllup

Men de er langt ifra alene om å feire kjærligheten denne sommeren. Skihopper Bjørn Einar Romøren skal i slutten av juli gifte seg med kjæresten Martine Remsøy.

Romøren fridde til sin kjære i fjor, og bryllupet skal stå på Bjertorp Slott i Vänern i Sverige.

FAMILIEKAR:
  Kjelling har tatt seg pause fra landslaget for å prioritere mer tid med
  konen Madeleine og deres to barn. (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)
FAMILIEKAR: Kjelling har tatt seg pause fra landslaget for å prioritere mer tid med konen Madeleine og deres to barn. (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)
– Vi gleder oss veldig – selv om jeg ikke skal skryte på meg å ha hovedansvaret for selve arrangementet. Bryllup er jo en litt sånn jentegreie, har Romøren sagt til VG.

Når Kristian Kjelling og Madeleine Lundberg gir hverandre sitt ja den kommende helgen, vil feiringen finne sted på et slott i Danmark.

– Jeg gleder meg enormt til bryllupet, og selvfølgelig gleder jeg meg til vi skal gifte oss, og hele den dagen er så betydningsfull. Og barna vår skal være med, så alt det der betyr så mye, sa Madeleine til «God kveld Norge» i vår.

Les mer: – Presten lurte på hvor det ble av Kristian

Nygifte

Linn-Kristian-Riegelhuth-2
Linn-Kristian-Riegelhuth-2
Første helgen i juli giftet Maria Skappel seg med sin kjære Andreas Holzweiler. Bryllupet fant sted i Bekkelaget kirke, og Maria bar en blomstrete brudekjole designet av anerkjente Leila Hafzi.

Samme helg ble Vegard Ylvisåker og samboer Helene Helgelsen mann og kone.

harald
  (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
harald (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
– Dette var helt suverent, akkurat slik vi hadde tenkt, sa brudgommen ifølge VG etter at vielsen var over.

Landslagsstjernen Linn Kristine Riegelhuth og håndballkjæresten Einar Sand Koren giftet seg i slutten av juni i vakre Hedrum kirke i Larvik i Vestfold.

– Jeg ble fridd til i sommer, og da sa jeg ja, bekreftet en sprudlende Riegelhuth overfor «God kveld Norge» i fjor høst.

Les mer: Nå er håndballparet Linn Kristin Riegelhuth og Einar Sand Koren gift

Kjempet mot tårene

Noen som også kan feire at de er nygifte, er Karpe Diem-rapper Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og kjæresten Oda Felicia Sigstad. Bryllupet fant sted på Biri i Gjøvik, hvor bruden kommer fra.

Les også:Karpe Diem-Magdi gifter seg i dag

Karpe Diem-kollega Chirag Rashmikant Patel var brudgommens forlover: – Broren min er gift. Har krampe i adamseple av å holde gråt tilbake, skrev han på Twitter bryllupsdagen.

Gifter seg i august

carsten (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius
  Gulliksrud)
carsten (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)
Det er også duket for flere kjendisbryllup i august. Carsten Skjelbreid og hans kjæres Tonje Kristin Wøllo skal smies i hymens lenker.

– Jeg står til alters i Kongsberg kirke den 6. august. Får forhåpentligvis et ja fra Tonje, sa han til «God kveld Norge» tidligere i år.

Les også: TV 2-Carsten skal bli pappa

Samme måned skal «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg gifte seg med sin Sølvi Haugland. Paret inviterer til stor fest og 120 gjester skal være invitert.

Se og Hør kunne for en stund tilbake imidlertid avsløre at paret allerede 2. oktober i 2010 registrert som ektepar, og har dermed vært gift i 10 måneder når bryllupet etter planen skal stå 10. august i Halden kirke.

Les mer: Rønneberg og forloveden hemmelig gift

En annen som også gifter seg denne sommeren er TV 2-kjendis John Brungot. Han fridde til samboeren Marte Hovig i april i år. Hovig og Brungot ble i fjor foreldre til sønnen Bo August.