Tottenham Hotspur's Luka Modric (Foto: TOM HEVEZI/AP)
Tottenham Hotspur's Luka Modric (Foto: TOM HEVEZI/AP)

Modric: – Levy truer meg til å bli i Tottenham

Luka Modric er et av de heteste navnene på overgangsmarkedet denne sommeren, men han kan bare glemme å forlate White Hart Lane.

Chelsea skal ha vært villige til å gi 22 millioner pund for den kroatiske stjernespilleren, men fikk blankt nei fra byrival Tottenham.

LES OGSÅ: – Modrics fremtid avgjøres neste uke

Siden har både Tottenham-formann Daniel Levy og manager Harry Redknapp gått ut og avkreftet at Modric er på vei bort fra klubben.

LES OGSÅ: Redknapp: – Vi må forsterke laget – ikke ødelegge det

Modric skal flere ganger ha vært i samtaler med klubbledelsen, med et håp om å få midtbanespilleren til å ignorere interessen fra andre klubber.

«Gentleman's agreement»
Nå ser det imidlertid ut til at Modric gjør et siste forsøk på å få klarsignal til å forlate klubben.

– Jeg har minnet formannen på vår «gentleman's agreement» fra da vi var i Dubrovnik i fjor og jeg gikk med på å forlenge kontrakten med Tottenham. Den gang ble Levy og jeg enige om at hvis en større klubb kom med et konkret tilbud, så skulle vi vurdere tilbudet og komme frem til en løsning som var best for alle parter, forteller Modric, ifølge pålitelige Sky Sports.

Trues med benken og tribunen
Nå skal Levy-pipen ha en helt annen lyd.

– Nå vil ikke Levy snakke med meg, og har uttalt at det finnes ingen muligheter for at jeg kan forlate Spurs. Han truet meg, og han sa at hvis jeg ikke aksepterte klubbens ståsted så ville de plassere meg på benken eller på tribunen, sier Modric.

LES OGSÅ: Tottenham: – Setter heller Modric på benken enn å selge til Chelsea

Modric uttaler samtidig at drømmen er å spille for rivalen.

– Jeg vet at Chelsea-manageren vil ha meg. Selvfølgelig blir jeg smigret av interessen. Chelsea er en klubb alle spillere drømmer om å spille for. Der får man kjempe for titler i alle turneringer, sier Modric, ifølge Sky Sports.