Brasil unngikk tap på overtid

Brasil så ut til å tape lørdagens Copa America-oppgjør mot Paraguay, men Fred berget 2-2 og ett poeng på overtid.

Fred scorer mot Paraguay. (Foto: PAULO WHITAKER/Reuters)

- Vi hadde seieren i lomma, men så rotet vi det vekk, sa Paraguays Néstor Ortigoza.

Brasil har på ingen måte vist imponerende spill i det søramerikanske mesterskapet så langt. I første kamp klarte ikke den regjerende Copa America-mesteren mer enn 0-0 mot Venezuela i et kjedelig oppgjør. Lørdag maktet brasilianerne å score mål, men også denne gangen havnet de i trøbbel.

Det startet riktignok bra da Sjakhtar Donetsk-spiller Jádson sendte Brasil opp i 1-0 seks minutter før pause. Etter pause falt de brasilianske stjernene i dvale og fikk svi for det. Blackburn-spiss Roque Santa Cruz utlignet for Paraguay etter 55 minutter. Heller ikke på 1-1 satte Brasil opp dampen og i det 67. minutt sørget Haedo Valdez for 2-1-ledelse til det paraguayanske laget. Målet kom etter en knøllete ballberøring av Barcelona-back Daniel Alves slik at Santa Cruz kunne snappe ballen og sende den videre til Valdez.

- Copa er en vanskelig turnering. Vi ser etter løsninger for å bedre spillet, sa Brasil-trener Mano Menezes. (©NTB)