Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver (Foto: MIKE THEILER, © ep)
Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver (Foto: MIKE THEILER, © ep)

Arnold får huset

Men ellers er ingenting avgjort i det som kan bli tidenes dyreste skillsmisse.

Det går mot skillsmisse for Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver, og paret har så smått begynt å dele boet mellom seg.

TMZ kunne melde at paret har bestemt at Schwarzenegger skal sitte igjen med parets palass i Brentwood, California, men det er også det eneste man så langt er blitt enig om.

Alt i alt så er det verdier for rundt 2,2 milliarder kroner som skal fordeles, og paret har ingen ektepakt.

Les også: Denne kvinnen kan koste Schwarzenegger 1,1 milliarder kroner

Sivilisert skillsmisse

Det kunne med andre ord vært duket for en durabelig krangel, men ifølge kilder som nettstedet TMZ har snakket med, går alt veldig sivilisert for seg.

Det er heller ikke så mye å krangle om, da det meste av parets verdier er felles eiendom. I følge californisk lov betyr det at alt deles 50/50.

Maria Shriver er allerede i gang med å jakte på et nytt hjem. Hun ønsker å bli boende i Brentwood, slik at barna får kort reisevei mellom mor og far.

Shriver leter angivelig etter en bolig i 60-millionersklassen.

Ydmyket

Det kan for øvrig hende at Schwarzenegger er villig til å gi Shriver mer enn de 50 prosentene som hun har krav på, med tanke på hvor grundig han har ydmyket sin kone.

Paret ble separert etter det ble kjent at Schwarzenegger hadde vært utro med hushjelpen Mildred Patricia Baena, og attpåtil fått barn med sin elskerinne.

Les også: – Arnolds elskerinne ba Maria Shriver om kjærlighetsråd

Etter skandalen var et faktum har det lekket ut nye opplysninger om flere affærer og muligens også flere kjærlighetsbarn.