TdF Premidryss (Foto: Tv2/)
TdF Premidryss (Foto: Tv2/)

Tour de France Premiedryss!

Vi deler ut premier under hele Tour De France

Tour de France 2011 er i gang!

Hver eneste dag under Touren vil vi trekke ut to heldige vinnere som får med seg en sykkeltrøye fra XXL og en kopi av spillet Pro Cyckling Manager 2011.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive ditt svar på spørsmålet under i kommentarfeltet.

Dagens spørsmål er:

Hva er din beste unnskyldning for å se på TdF?

Vinnerene av konkurransen vil bli trukket ut hver dag og annonsert i denne saken og på Facebook

Gårsdagens vinnere var:

Jørgen Olsrud Johansen

«Hvis jeg skal velge én rytter gjennom tidene, så må det rett og slett bli "Oksen fra Grimstad", Thor Hushovd. Jeg kunne sikkert ramset opp historiske ryttere som Lance, LeMond, Indurain osv, men for min del vil alltid Thor Hushovd være favoritten gjennom tidene. Jeg vil gå så langt som å si at uten Hushovd, hadde ikke norsk sykkelsport vært det den er i dag. Ingen norsk rytter gjennom tidene kan se tilbake på en merittliste som Hushovd. Kjører sin ellevte Tour, vunnet grønn trøye to ganger, åtte etappeseire i Tour de France, og for ikke å glemme tidenes norske idrettsprestasjon; verdensmester 2010. Nei, for min del hersker det ingen tvil, Thor Hushovd er og forblir min store sykkelhelt. Vær klar over det.»

Mattis Moen

«Favoritten gjennom tidene må være Robbie McEwen. Jeg har alltid likt han mye fordi han er frekk, og er på en eller annen måte ikke som alle andre. Han har sine egne meninger, og er politisk "ukorrekt". Uten at jeg helt kan sette noen flere ord på det. Da McEwen og Hushovd var "erkefiender" for noen år tilbake må jeg nesten innrømme at jeg heiet på McEwen, selv om jeg ikke var veldig stolt av det. Han er jo egentlig en dust, men jeg synes det er kult at noen skiller seg ut i fra mengden. Og på grunn av han har Lotto-laget vært "favorittlaget" mitt i mange år. Men har naturligvis også heiet litt på Katusja og RadioShack, når han gikk til de, men han er den eneste favoritten.

Så det var selvfølgelig kjempetrist da jeg så at han ikke var med i årets tour. »

Tidligere vinnere:

Onsdag 6. juli: Eirik Fjeld og Max Torre Schau

Tirsdag 5. juli: : Runar Bønes og Christina Helen Nilsen

Vi gratulerer alle vinnere og ber dem sende sin kontakt-info til pling-konk@tv2.no

Premiene er levert av XXL og NGS