silly_season
silly_season

Se «Silly Season»: – En fare for at Arsenal blir sett på som en selgende klubb

Vårt ekspertpanel advarer Arsenal og stiller spørsmålstegn ved Liverpools kjøp av Charlie Adam.

John Arne Riise er på vei til Fulham – men han er ikke den eneste med norsk pass som kan ende opp i britisk fotball kommende sesong.

TV 2 Sportens fotballekspert Claus Lundekvam forteller i fredagens «Silly Season» at nok en nordmann er på vei til balløya.

Se «Silly Season» i videovinduet over!

Og det er selvsagt også en rekke andre temaer som blir berørt.

Advarer Arsenal
Arsenal har allerede solgt Gaël Clichy til Manchester City, og med konstante rykter om at Cesc Fabregas og Samir Nasri er på vei vekk har det ikke vært en god uke for London-klubben.

– Nei, det har det ikke. Det er litt bekymringsfullt for Arsenal. Nå har de mistet Clichy til City, og det forsvarsmessig er det som har vært akilleshælen deres. Det er der de må hente forsterkninger. Det spekuleres omkring Nasri og at de har avslått et bud på 22 millioner pund fra Manchester United. De kan ikke la han gå. Fabregas vil en vakker dag gå til Barcelona, så det er litt bekymringsfullt for Arsenal når du tenker på at Arséne Wenger har hatt en topp fire helt siden 1996, sier Claus Lundekvam.

– Det er jo en fare for at Arsenal blir sett på som en selgende klubb. Det er jo litt bekymringsfullt for et lag som har vært oppe i toppen der så lenge. Det har jo til og med blitt spekulert i at de har blitt en farmerklubb for City. De har jo solgt Kolo Touré og Adebayor dit. Du kan si det har vært med litt vekslende hell, men så går Clichy og kanskje Nasri dit. Det går en grense, sånn oppi hodet, på om du skal bli sett på som en selgende klubb eller ikke. Der er Arsenal på vei inn, istemmer VG-journalist Knut Espen Svegaarden.

Usikre på Adam
Han er også usikker på om Charlie Adam er rett mann for Liverpool.

– Vi lurer litt på hvor viktig han kommer til å bli. Du kan ikke regne med at han blir så sentral i et Liverpool-lag som han var i Blackpool. Vi er litt usikre på hvor god signeringen egentlig er, sier Svegaarden.

Ellers går praten i programmet om Manchester Citys nye forsvarsspiller Stefan Savic, ryktene rundt Udineses Alexis Sanchis og Tor-Kristian Karlsen sår tvil om Sergio Agüero er den riktige erstatteren dersom Carlos Tévez skulle forlate Manchester City.

Få med deg hele herligheten i videovinduet over!