gabri (Foto: TV 2)
gabri (Foto: TV 2)

Gabrielle: – Jeg er ikke interessert i noen kjæreste

– Det blir bare rot, mener artisten.

Mange kjenner Gabrelle Leithaug fra TV 2-programmet «X Factor». Nå har sangfuglen fått platekontrakt og en kjempehit med sangen «Ring meg».

– Litt deilig

Gabrielle innrømmer at hun var glad da hun gikk ut av «X Factor».

– Da jeg gikk ut av «X Factor» var jeg veldig fornøyd med å komme så langt, ikke minst. Det var veldig bra. Så begynte jeg bare å jobbe videre for jeg visste det var det jeg skulle. Det var litt deilig å komme ut av «X Factor» også, for da fikk jeg lov til å gjøre mine egne ting, sier bergenseren.

Gabrielle Leithaug, X Factor (Foto: Cornelius Poppe / Scanpix)
Gabrielle Leithaug, X Factor (Foto: Cornelius Poppe / Scanpix)

– Folk tror de kjenner deg

Hun innrømmer at det å være del av det populære talentprogrammet har vært tøft - alle skulle ha en mening om henne.

Les også: Dr. Alban om trakasseringen: – Det finnes grenser

– Det eneste jeg kan si har vært ubehagelig etter den perioden, er kanskje det at folk tror de kjenner deg, noe de ikke gjør. Og du kan jo få bemerkninger. Vi fikk jo beskjed om å ikke lese på nettet og sånt.

Vil ikke ha kjæreste

Selv om den store suksessen med «Ring meg» har gjort at det blir mange reisedøgn for Gabrielle, klarer hun å holde kontakt med familie og venner.

Her finner du alt om «Allsang på grensen».

– Jeg har mye tid til å snakke med dem. Jeg har venner og familie rundt i landet, hver gang jeg er i Oslo så er jeg med venner her. Det blir jo selvfølgelig mye jobbing, med alle folk rundt meg skjønner det at dette er det jeg vil, og jeg er så mye jeg kan med familie og venner. Jeg skulle ønske jeg kunne ta med meg alle venner og familie rundt på alt jeg skulle, sier Gabrielle.

– Blir det tid til kjæreste da?

– Nei, det er jeg ikke interessert i. Fordi jeg orker ikke å fokusere på noe annet enn musikken akkurat nå. Det blir bare rot. Det kommer når det kommer, sier Gabrielle til «God kveld Norge».

Artisten står torsdag på scenen i «Allsang på grensen», som sendes på TV 2 klokka 20.00.