Lady Gaga 2 (Foto: Photoshot, © ep)
Lady Gaga 2 (Foto: Photoshot, © ep)

– Lady Gaga er anorektisk og rusavhengig

Gravejournalist insisterer på at popstjernen er en tikkende bombe.

I det siste nummeret av Star hevder skribenten Ian Halperin at det bare er et spørsmål om tid før det går helt galt med Lady Gaga.

Journalisten har tidligere skrevet uautoriserte og sjokkerende biografier om Angelina Jolie og Brad Pitt samt Arnold Schwarzenegger, men nå er det altså popstjernen som får gjennomgå.

Han hevder blant annet at Lady Gaga har et svært usunt forhold til kroppen sin, melder RadarOnline.

Les også: «Gagas stylist nekter å jobbe med feite folk»

Forstyrret

– Jeg har snakket med folk som har vært på turne med henne, og de avslører at hun nesten ikke spiser for å få plass i kostymene sine. Hun er syk og helt besatt av vekten sin.

– En kilde fortalt meg at hun kan bruke timevis på å se seg selv i speilet, mens hun analyserer og kritiserer kroppen sin. Det sier seg selv at det ikke er bra, sier Halperin, som har brukt de siste 12 månedene på å komme til bunns i hvem Lady Gaga egentlig er.

Les også:Nå har Lady Gaga farget kjønnshåret grønt

Han hevder også at Gagas hang til outrerte kostymer faktisk har dystre årsaker. Stjernen har vært åpen om at hun har lupus, men Halperin mener hun er mye hardere angrepet enn hun påstår.

– Så grunnen til at hun bruker så forseggjorte kostymer, parykker og lasser på med sminke, er for å skjule at håret hennes holder på å falle ut og at kroppen hennes er dekket av røde flekker. Alt dette skyldes sykdommen, påstår han.

Dop

Halperin også mer enn antyder at Lady Gaga har rusproblemer.

Les også: Her bryter Lady Gaga sammen: – Jeg føler meg som en taper

– Hun begynte å dope seg da hun var veldig ung. Hun har prøvd alt, fra kokain og heroin til ectasy, sa han.

Han mente også at Lady Gaga etter hvert har blitt ganske høy på seg selv, og at det har hatt triste konsekvenser for hennes nærmeste.

– Hun er blitt forvandlet til denne karikerte figuren ved navn Lady Gaga, en person som ikke eksisterer en gang. Den jenta som vennene og familien hennes kjenner, hun som het Stefi, hun finnes knapt lenger, avsluttet han.