Dette er   heldigvis   ikke noe vanlig syn på stranden. Men noen får seg til å gjøre dette også. Bilde fra www.youtube.com.
Dette er heldigvis ikke noe vanlig syn på stranden. Men noen får seg til å gjøre dette også. Bilde fra www.youtube.com.

Snart drukner han luksus-SUVen

Tips: Det er ikke lurt å rygge veeeldig langt til vanns for å ta fart. Se video:

Enkelte ting høres litt rart ut i teorien, men funker i praksis. Andre ting høres rart ut i teorien, og blir tragikomisk i praksis. Her er en video som passer godt i sistnevnte gruppe.

En tilsynelatende fredelig og fin sommerdag på stranden utenfor Kiev, blir ødelagt av en bajas som har funnet ut at han vil kjøre bilen sin akkurat der folk ligger og soler seg.

SE VIDEO: Her konkurrerer de i slalåm for fly!

Lettkledde strandturister rister oppgitt på hodet av den håpløse kjøringen - og finner fort ut at de heller ikke er trygge til vanns. SUV-en, som er av den kostbare typen, Infiniti FX35, tar nemlig noen badeturer nå og da.

Etterhvert finner sjåføren finner ut at nok får være nok. Han forsøker å dra sin vei.

Men dyp sand, og det faktum at mannen bak rattet er langt fra edru, skaper problemer. SUV-en har ikke så god framkommelighet - og dermed trengs det litt ekstra fart.

Del med dine Facebook-venner

Flere ganger rygges den dyre bilen et godt stykke ned i vannet for å ta fart. Helt til det rygges for langt - og den kostbare flausen er et faktum.

Kanskje ikke så rart at badegjestene er noe lukne i sin iver etter å hjelpe?

SE VIDEO AV OPPTRINNET VED Å TRYKKE PÅ VIDEOVINDUET UNDER:

SE VIDEO: Vi har samlet alle høydepunktene fra årets Broom-sesong