Fant død kvinne ved Arendal - saken etterforskes

Politiet er usikre på dødsårsaken etter at en kvinne ble funnet død i Arendal tirsdag. Nå skal kvinnen obduseres.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnen er nå sendt til obduksjon til Rettsmedisinsk institutt i Oslo. Først når obduksjonsrapporten er ferdig, vil politiet vite om de står ovenfor en kriminalsak eller ikke, sier politistasjonssjef Jan Sverre Krogstad til NTB.

– Politiet har ikke fått noen endelig obduksjonsrapport, men en foreløpig muntlig rapport viser at alle skadene er forenlige med et fall. Mest sannsynlig er dette snakk om en tragisk fallulykke, sier jourhavende politijurist Leif Aleksandersen.

– Vi lurer på hva som har skjedd, men kan vanskelig se for oss at noe kriminelt har skjedd. Det er like fullt viktig å komme til bunns i saken. Til nå ser det ut til at hun har falt ned den 10 meter høye fjellskrenten like ved der hun bodde, sier han.

Til Agderposten sier Krogstad videre at det også kan se ut som kvinnen kan ha kommet over rekkverket på trappen som fører ned langs skrenten, og deretter falt flere meter ned.

Trappen fører ned til et boligområde der den avdøde bodde. Bakgrunnen for politiets ønske om obduksjon er at det ikke skal ha vært noen vitner til stede da hendelsen skjedde, skriver avisen.

(©NTB)