nasne
nasne

– Manchester United kjøper både Nasri og Sneijder

Samir Nasri og Wesley Sneijder ser begge ut til å nærme seg Manchester United.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson har åpenbart ikke avsluttet spillerjakten - selv om skotten har punget ut med totalt 500 millioner kroner for Phil Jones, David de Gea og Ashley Young hittl i sommer.

LES OGSÅ: Her er Europas 50 mest ettertraktede stjerner
LES OGSÅ: Her er alle overgangene i Premier League

LES OGSÅ: Her er de 10 dyreste tenåringene i Premier League

For den anerkjente engelske avisen The Guardian opplyser torsdag at Manchester United nå har levert sitt første bud på Arsenal-stjernen Samir Nasri.

Budet, som skal ha vært på 20 millioner pund (172 millioner kroner), ble imidlertid avslått av Arsenal. London-klubben skal ha gitt beskjed om at de er villig til å selge Nasri om Manchester United høyner budet til 25 millioner pund (215 mill. kroner).

MØTTE PRESSEN: Sir Alex Ferguson. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
MØTTE PRESSEN: Sir Alex Ferguson. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Ferguson i tenkeboksen
En betingelse for Manchester Uniteds bud på 24-åringen var at det ikke skulle bli offentlig kjent. Men The Guardian hevder likevel å ha fått bekreftet fra offisielt hold at Arsenal og Manchester United er i dialog om en mulig overgang for den franske landslagsstjernen.

Sir Alex Ferguson må nå avgjøre om han er villig til å møte Arsenals krav, eller vente med å forsøke å hente Nasri som Bosman-spiller neste sommer dersom ingen andre klubber kaster seg inn i budkrigen.

Samtidig hevder vanligvis velinformerte The Telegraph at Ferguson også vil sikre seg Inter-stjernen Wesley Sneijder. Et bud på rundt 30 millioner pund (258 millioner kroner) skal allerede være på vei til Inter, som har åpnet for å selge den nederlandske storstjernen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

ØNSKET AV MANCHESTER UNITED: Inter Milan's Wesley Sneijder (venstre) og Tottenham Hotspur's Luka Modric (høyre) (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
ØNSKET AV MANCHESTER UNITED: Inter Milan's Wesley Sneijder (venstre) og Tottenham Hotspur's Luka Modric (høyre) (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)

– Presenterer to stjernekjøp
Avisen skriver videre at Manchester United i løpet av de to neste ukene kan komme til å presentere to store signeringer, og mener å ha kjennskap til at stjernene er Samir Nasri og Wesley Sneijder for rundt 500 millioner kroner til sammen.

Går overgangene i orden betyr det at Sir Alex Ferguson har brukt én milliard kroner på nye spillere denne sommeren.

Det er «bare» rundt 170 millioner kroner mer enn det klubben fikk da Cristiano Ronaldo ble solgt til Real Madrid for 835 millioner kroner i 2009.

Sneijder og Nasri
Sneijder og Nasri

Tror du Manchester United lykkes med å hente både Nasri og Sneijder? Ta debatten i kommentarfeltet under!