sjuår
sjuår

Kai (7) var på ferie - fikk prøvespille for Barcelona

Kai Fifield ble oppdaget av Barca-speidere etter å ha spilt fotball utenfor Camp Nou.

Sju år gamle Kai Fifield var på ferie i Barcelona med sin pappa Delaney da han fikk lyst til å spille five-a-side med noen lokale gutter på et treningsfelt uten Camp Nou.

Kai og faren hadde vært på besøk i Barcelonas storstue, men ante lite om hva som var i ferd med å skje da han bestemte seg for å spille fotball utenfor stadion.

Barcelona-sjokk
Det viste seg nemlig at han spilte mot Barcelona-spillere som ble bivånet av speidere fra Barcelonas berømte fotballakademi La Masia, og sjuåringen ble invitert til prøvespill dagen etter.

Les også: Her ble Messi verdens beste fotballspiller
Les også: Se denne utrolige 9-åringen drible som Messi

Pappa Delaney var kjapt ute og booket om flybillettene, slik at Kai skulle få prøvespille for den regjerende mesterligavinneren.

– Vi visste ikke hvem guttene representerte, men Kai klarte å få spille en kamp og han klarte seg bra. Da kampen var over spurte jeg guttene hvem de spilte for. Jeg ble sjokkert da de sa det var Barcelona, forteller Kais pappa til The Sun.

Se video av Kai her (saken fortsetter under):

Fikk prøvespille
– Da vi var i ferd med å gå kom en trener bort og sa at det siste prøvespillet for de som bli tatt inn i september var dagene, og at vi kunne komme. Jeg forklarte at vi skulle dra dagen etter, men de insisterte. Så vi kansellerte flyet og jeg tok ham med tilbake dit, fortsetter Delaney.

Kai prøvespilte på treningsfeltet til førstelaget, og en av trenerne skal ha beskrevet innsatsen som ”veldig, veldig god”.

– Kai er en stor Barcelona- og Lionel Messi-fan. Han sa til og med at han skulle spille for dem en dag. Han fant ut at den dagen Messi legger opp, så er han gammel nok til å ta plassen hans, sier Kais pappa.

Klar til å flytte
Og Delaney har naturligvis stor tro på sin sju år gamle sønn.

– Enhver far vil si dette, men han er en fantastisk spiller. Han er liten, men veldig rask, han slår gode pasninger og er uegoistisk. Om han kommer på laget så pakker vi sakene våre og flytter i morgen, sier Delaney Fifield.