IKKE GODE NOK: Sir Alex Fergusons høyre  og venstre hånd, Mike Phelan og Rene Meulensteen har visst ikke kompetansen til å være med i David Moyes trenerteam i Manchester United. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
IKKE GODE NOK: Sir Alex Fergusons høyre og venstre hånd, Mike Phelan og Rene Meulensteen har visst ikke kompetansen til å være med i David Moyes trenerteam i Manchester United. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Ferguson-assistent: – Sneijder er perfekt for laget vårt

Manchester Uniteds førstelagstrener Rene Meulensteen mener Wesley Sneijder er en ideell spiller for Manchester United.

– Han passer perfekt sammen med våre spillere som Javier Hernandez, Wayne Rooney, Park Ji-sung, Ashley Young, Antonio Valencia, Nani og Ryan Giggs. Og han har den nødvendige erfaringen fra å spille toppfotball på det høyeste nivået.

Wesley Sneijders fremtid i Inter er usikker etter at klubbens nye trener på en pressekonferanse tidligere denne uken åpnet for å selge storstjernen.

LES OGSÅ: Her er Europas 50 mest ettertraktede stjerner
LES OGSÅ: Her er alle overgangene i Premier League

LES OGSÅ: Ferguson planlegger å kjøpe Inter-stjerne

– Noen spillere må kanskje bytte posisjon på banen, som Sneidjer, men han kan også bli lagt ut for salg, varslet Gian Piero Gasperini etter å ha annonsert sin nye 3-4-3-formasjon i Inter.

Britiske aviser hevder at Manchester United nå planlegger å kjøpe Sneijder for rundt 300 millioner kroner.

– Han passer perfekt
Og Sir Alex Fergusons førstelagstrener på Old Trafford, nederlandske Rene Meulensteen, forsøker ikke akkurat å dempe spekulasjonene.

I et intervju med The Telegraph beskriver han Wesley Sneijder som «en perfekt spiller for Manchester United».

– Den nye Paul Scholes eksisterer ikke. Og det har aldri kommet en ny Roy Keane. Men jeg mener Wesley Sneijder vil passe perfekt inn hos oss, sier Meulensteen.

Og slår fast:

– Jeg kan faktisk ikke tenke meg en annen spiller som er mer ideell for laget vårt.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

FORLATER INTER? Wesley Sneijders fremtid i Serie A-klubben Inter
  er usikker. (Foto: Luca Bruno/Ap)
FORLATER INTER? Wesley Sneijders fremtid i Serie A-klubben Inter er usikker. (Foto: Luca Bruno/Ap)

– En fantastisk signering
Meulensteen minner om at han har fulgt landsmannen i en årrekke og er mektig imponert over Inter-stjernens prestasjoner.

– Og dette sier jeg ikke fordi vi begge er fra Nederland. Jeg har jobbet i United i en lang tid, og kjenner laget vårt ut og inn. Jeg vet at Sneijder vil være en fantastisk signering for oss, sier Fergusons assistent, og legger til:

– Han passer perfekt sammen med våre spillere som Javier Hernandez, Wayne Rooney, Park Ji-sung, Ashley Young, Antonio Valencia, Nani og Ryan Giggs. Og han har den nødvendige erfaringen fra å spille toppfotball på det høyeste nivået.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

VIL KJØPE SNEIJDER: Uniteds førstelagstrener Rene Meulensteen.
  (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
VIL KJØPE SNEIJDER: Uniteds førstelagstrener Rene Meulensteen. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

– Han kan bli for dyr
Men Meulensteen føler seg ikke helt sikker på at Manchester United lykkes med å kapre Sneijder sin underskrift i løpet av sommeren.

– Jeg kan ikke si så mye om fremtiden hans i Inter, om han vil forlate klubben eller om vi har råd til å kjøpe ham. Men basert på ferdigheter, så ville jeg signert Sneijder om vi får sjansen, lyder rådet til manager Sir Alex Ferguson.

27 år gamle Sneijder har fire år igjen av sin kontrakt med Inter og blir trolig et av tidenes dyreste kjøp på Old Trafford dersom det blir et klubbskifte i sommer.

PS: Ifølge nyhetsbyrået PA klarerte Meulensteen sine uttalelser om Sneijder med Sir Alex Ferguson på forhånd.