GÅR TIL BERGEN: Glamourmodellen Magrete Isabell Løvbrekke skal gå i bikini fra Haugesund til Bergen for brystkreftsaken sammen med Athena Anwari. (Foto: Onlinemagasinet.)
GÅR TIL BERGEN: Glamourmodellen Magrete Isabell Løvbrekke skal gå i bikini fra Haugesund til Bergen for brystkreftsaken sammen med Athena Anwari. (Foto: Onlinemagasinet.)

Magrete (23) og Athena (21) skal gå fra Haugesund til Bergen i bikini

Modellene tar den spesielle turen sammen etter Facebook-press.

Modellene Magrete Isabell Løvbrekke (23) fra Haugesund og Athena Anwari (21) fra Hamar er opptatt av pupper.

Nå skal de to gå fra Haugesund til Bergen for å sette fokus på brystkreftsaken.

Duoen satser på å få med seg en følgebil med mat og gnagsårplaster. Den uka de har beregnet å bruke, planlegger de å bo i telt.

Går i bikini

Jentene er mer enn klare for å sette ut på den 12 mil lange turen, melder Onlinemagasinet.

Les også: Glamourmodell grovt hetset etter Vi Menn-seier

– Det hele startet som en spøk, da jeg og en venninne satt og kjedet oss på skolen. Vi startet en Facebook-gruppe med navnet «Hvis 10 000 joiner skal vi gå fra Haugesund til Bergen i bikini». At det bare skulle ta seks dager å få så mange medlemmer hadde vi aldri drømt om, sier Magrete, som er kjent fra blant annet Vi Menn, til Omag.no.

athena (Foto: Onlinemagasinet)
athena (Foto: Onlinemagasinet)
Overfor «God kveld Norge» utdyper Magrete:

– Det var egentlig bare tull, og vi tenkte aldri at vi kom til å måtte gå, ler modellen, som ikke akkurat ser frem til turen med bare glede.

– For meg kommer det til å bli kjempehardt, jeg er veldig lat. Jeg er motsetningen av Athena som jeg skal gå med, sier hun.

Athena har nemlig nettopp vært i militæret, og mener at dette har forberedt henne på turen.

Kun bikini på

Jentene skal kun gå iført bikini. Det kan i tillegg bli en kald opplevelse med de norske sensomrene.

– Jeg tror det kan bli kaldt ja. Men vi skal ha med gjennomsiktige regnklær, så blir det for ille, får vi vel bare ikle oss det, sier Vi Menn-piken, som er forberedt på at mange kommer til å ta turen for å få med seg det spesielle synet.

– Vi har fått mange henvendelser om det allerede, innrømmer hun.

15. august legger jentene ut på turen, og regner med å bruke en uke totalt. De ønsker med dette å sette fokus på brystkreftsaken.

– Vi tenkte at å gå den turen er jo en humorgreie. Men når så mange ble engasjert, så er det bra å gjøre det for en god sak, så det ikke bare blir tøys og tull. Brystkreft er en sånn sak som er veldig viktig, sier Løvbrekke til «God kveld Norge».