linn
linn

– Har ikke blødd så mye i øynene på årevis

Kjendisblogger Linnéa rasende på denne forsiden.

Kjendisblogger Linnéa Myhre viser en ny side av seg selv i magasinet Cosmopolitan. Samtidig avslører hun at hun skal slutte som blogger.

– Ser helt jævlig ut

Den profilerte «sinna-bloggeren» skriver på Twitter:

– Gi ikke photoshop til idioter, etter at forsiden til magasinet i dag kom ut i media for første gang.

Til nettsiden 730.no, skriver Linnéa følgende om bildene:

– Det ser helt jævlig ut, har ikke blødd så mye i øynene på årevis.

Også på sin egen blogg går hun hardt ut mot bildene.

– Hodet mitt ser jo trafikkskadet ut! Photoshop må ikke brukes av idioter! Jeg er rystet! Og sint! Dessuten er det masse rot på kjøkkenet.

«God kveld Norge» har forsøkt å få tak i Linnéa for kommentar, men hun har tirsdag ikke besvart våre henvendelser på telefon og SMS.

– Ikke retusjert

Ansvarlig redaktør for Cosmopolitan, Ingeborg Heldal avviser overfor «God kveld Norge» at bildene er retusjerte.

– Bildet har kun vært gjennom standard etterarbeid som cover bestandig er. Vi må også huske hvem vi har med å gjøre her - en av Norges desidert mest negative personer, som for første gang ler på et cover, og som faktisk for første gang gjør magasincover i det hele tatt, sier hun til «God kveld Norge».

Hun er ikke overrasket over reaksjonene fra kjendisbloggeren.

– Det er ganske sterkt å se seg selv på et cover, og med tanke på hvem Linnea er, hadde jeg nesten blitt overrasket om hun ikke hadde hatt noen innvendinger. Til trøst for Linnea kan jeg opplyse om at Cosmopolitans eiere på Hearst Publications i New York City, som er vant til å gjøre cover med Cameron Diaz, Jessica Alba og andre superstjerner, synes dette coveret er et av de fineste norske Cosmopolitan har hatt, og at Linnea er nydelig, fastholder Heldal, som håper Linnéa vil like bildene når hun får tenkt seg om.

– Jeg håper hun venner seg til å se seg selv smilende på coveret, og etterhvert kan glede seg over det celebre selskapet hun er i som Cosmo Covergirl, uttaler redaktøren.