lachey bryllup (Foto: JIM RUYMEN, © JR)
lachey bryllup (Foto: JIM RUYMEN, © JR)

Nick Lachey og Vanessa Minnillo:
– Derfor gifter vi oss på TV

Paret mener de har gode grunner.

Man skulle kanskje tro at Nick Lachey ville unngått å blande romantikk og reality-TV, siden ekteskapet hans med Jessica Simpson gikk i vasken mens de spilte inn MTV-serien «Newlyweds».

Men slik er det altså ikke. Når Lachey om litt gifter seg med kjæresten Vanessa Minillo, gjør han det foran åpent kamera.

Da Us Magazine spurte om hvorfor han ønsket et TV-bryllup, fortalte stjernen at det var en nøye gjennomtenkt avgjørelse.

Engangsforeteelse

jessica_simpson_nick_lachey
jessica_simpson_nick_lachey
– Av opplagte grunner så har vi slitt litt med å finne ut hva vi skulle gjøre. Jeg som har gjort reality-TV før, var ikke nødvendigvis klar for å gjøre det igjen uten å tenke meg godt om. Og det har både jeg og hun gjort, forsikret Lachey under sitt utdrikningslag på nattklubben TAO i Las Vegas.

En av grunnene til at paret har valgt å si ja, er fordi TV-dekningen er en engangsforeteelse.

– Dette er en spesiell anledning, en mulighet til å ha en fantastisk opplevelse, samt å få denne flotte stunden i livene våre dokumentert. Vi kommer til å ha en flott bryllupsvideo når alt er over, forteller han.

Det er kanalen TLC som skal sende bryllupsspesialen like etter bryllupet.

Ikke mer reality

Lachey understreker at selv om han har sagt ja til å gjøre dette, er det uaktuelt å medvirke i en hel realityserie.

– Det er det siste jeg ønsker for oss. Dette programmet er annerledes, det har en begynnelse og en slutt og så er det over, sier han.

Lachey gjorde også oppmerksom på at bryllupet ikke blir noen overdådig affære.

– Det kommer ikke til å bli en sånn kjempetilstelning i Central Park med 400 gjester, eller noe sånt. Bryllupet vårt er for oss og for de menneskene i livene våre som vi har nære bånd til og som betyr mye for oss. Det er sånn vi ville ha det, og jeg er glad for at vi har fått muligheten til å få til det.