Lily Allen
Lily Allen

Lily Allen takker kirken etter babytragedien

Derfor valgte hun kirkebryllup

Lily Allen avslører nå at det var kirken som hjalp henne gjennom den tunge tiden etter at hun mistet sitt ufødte barn.

Popstjernen var seks måneder på vei da hun fikk en infeksjon i kroppen og påfølgende blodforgiftning. Barnet i magen døde, og livet til Lily sto også i fare.

En tung tid

Hendelsen gikk hardt inn på artisten, som slet med depresjoner i ettertid. Nå takker hun den lille kirken i bygda hun bor i for støtten hun fikk etter tragedien, skriver Elle Magazine ifølge dailymail.co.uk.

Valgte kirkebryllup

Omsorgen hun opplevde fra sognepresten og lokalbefolkningen førte til at hun og ektemannen Sam Cooper bestemte seg for å gifte seg i kirken. De giftet seg i Cranham for å vise hvor viktig stedet og menneskene der var blitt for dem.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Den britiske popsangeren Lily Allen kommer smilende ut av St James the Great Church i Goucestershire i  England etter å ha giftet seg med  Sam Cooper.  (Foto: Andrew Winning/Routers)
Den britiske popsangeren Lily Allen kommer smilende ut av St James the Great Church i Goucestershire i England etter å ha giftet seg med Sam Cooper. (Foto: Andrew Winning/Routers)

Traumatisk og trist

– Folk ble veldig overrasket da vi valgte å ha et kirkebryllup, men siden jeg hadde en fryktelig traumatisk opplevelse i fjor, har hele lokalbefolkningen vært der for oss, sier Allen til magasinet Elle.

Les også: Lily Allen snakker ut om babytragedien.

– Vi hadde ikke bodd der lenge, men etter at nyheten om barnet var ute fikk vi masse blomster, og hyggelige, oppriktige brev.

Takker presten

Spesielt sognepresten var en god støtte for Lily.

– Presten vår fortalte at en lignende ting hadde skjedd i hans familie, så han kom over og satt sammen med meg. Det føles veldig godt, vi føler oss beskyttet, sier hun takknemlig.

Ferdig med festingen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

lily-allen-2_5Wty4_22975
lily-allen-2_5Wty4_22975

Les også: Lily Allen raser mot bryllupslekkasje

Popstjernen var tidligere kjent for sin ville festing, men ikke engang den tøffe perioden etter barnets død fristet Lily til å gå tilbake til sin gamle livsstil. Hun takker ektemannen for dette. Hun forklarer at en av grunnene til at hun drakk så mye var fordi hun ikke spiste.

Les også: Lily Allen mistet barnet

– Når klokken ble tre syns jeg det var på tide med ett glass vin. Innen klokken fire hadde jeg klart å drikke fire glass allerede. Slik bør det ikke være. Men så møtte jeg Sam og han la merke til oppførselen min.

Ektemannen og Lily endte opp med å flytte ut av London, og nå er Lily gravid igjen, og gleder seg til å bli mamma.