Toyota Corolla_Verso_D4D
Toyota Corolla_Verso_D4D

Toyota Verso: Dette er en perfekt "Syden-bil"

De har kjøpt leilighet - og nå trenger de bil.

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny" -seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Hallo Benny. Familien har spleiset på en leilighet i Syden og nå har vi funnet ut at det kan være lurt å kjøpe en bil og ha stående der nede i stedet for å leie hver gang. Vi vil gjerne ha en helt ukomplisert og driftssikker bil som ikke går i stykker og som ikke bruker så mye drivstoff. Sju seter er en stor fordel når vi er mange som skal på tur. Helst ikke for stor til trange bygater og parkeringshus heller. Har du noen gode forslag til oss?

Benny svarer:

Det er absolutt endel å velge mellom her, selv om disse kriteriene snevrer det inn endel. Jeg ville gått for en av de mindre sjuseterne som gir mye innvendig plass, uten at du sliter altfor mye i parkeringshusene og når det skal parkeres i trange luker.

Japanske og koreanske biler er ofte ikke så lette å få tak i sør i Europa. Men klarer du å finne en, tror jeg Toyota Verso er en bil som oppfyller kravene deres veldig godt. Plass til sju, ikke for stor - og med veldig bra kvalitet.

Du har nok likevel mye mer å velge mellom hvis du ser på Opel Zafira eller VW Touran. På Zafira ville jeg styrt unna de første årsmodellene og helst funnet en bil med dieselmotor. Touran er med sitt kantete karosseri en mester på mye plass i relativt kompakt karosseri. Det er heller ikke noen dum "Syden-bil".

Lykke til og håper dere får mange fine ferier i ny leilighet!

Les også: Her har han 140 km/t! - på moped

Del med facebook-vennene dine

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen – og lykke til!

Har du innspill eller erfaringer - skriv inn i kommetarfeltet under: