Emma Watson (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)
Emma Watson (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)

– LA skremmer vettet av meg

«Harry Potter»-stjernen Emma Watson unngår filmbyen så mye hun kan.

Emma Watson er en naturlig skjønnhet, men også hun merker presset om å være tynn og pen når hun er i LA. «Harry Potter»-stjernen synes det er ordentlig ubehaglig.

– LA skremmer vettet av meg. Jeg føler at hvis jeg må trene fire timer om dager, ha oversikt over hvor mange kalorier det er i alt jeg putter i munnen, ta botox som 22-åring og stresse med hvordan jeg ser ut absolutt hele tiden, da hadde jeg blitt gal, fortalte hun til Harper's Bazaar.

Les også: Her er Emma Watsons første store kjærlighet

Sliter litt på jobb

Watson er nå ferdig med «Harry Potter», og skal forsøke å spille noe annet enn smartingen Hermine. Overfor bladet innrømmer stjernen at hun sliter med å spille tøffere karakterer, for hun synes det er vanskelig å få frem de sterke følelsene.

– Instruktøren min sa at det jeg har størst problemer med er å bli sinna. Jeg brøt nesten helt sammen da de prøvde å få meg til å bli sint. Jeg sa «Jeg greier det ikke, jeg greier det bare ikke», fortalte hun.

Les også: Nekter å kle seg naken

Stjernen sier det skyldes redsel.

– Jeg stenger inne alle slike følelser, tanken på å la dem slippe løs skremmer meg. Å forsøke å være mektig, sexy eller lignende synes jeg også er veldig skummelt, forteller hun.

Den siste «Harry Potter»-filmen har Norgespremiere natt til onsdag 13. juli.