bingo
bingo

– Vi tilfører bransjen noe nytt

– Vi fikk jobben på grunn av de vi er

I sommer får vi se artist Jorun Stiansen , Farmen-deltaker Synne Bolstad og blogger Anette-Marie Antonsen som programledere i «Bingo Bingo» på TV 2.

Gleder seg

– Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Dette blir dritgøy. Kult å lande jobb i TV 2 da? Nå er jeg jo syv år eldre enn sist jeg var i rampelyset – så det blir nok en annerledes Jorun dere får se, avslører Jorun til «God Kveld Norge».

Gjennom åtte direktesendte program skal de gi publikum stunts og aktiviteter bestående av morsomme, bizarre, sprø, og latterlige innslag.

I tillegg kan seerne hjemme delta. Det er bare å laste ned et spillbrett fra nettet i forkant, og følge med på tallene som kommer under sendingen. Får du bingo, må du ringe inn til programlederne.

Mangler erfaring

Ingen av jentene har vært programledere før, men at de mangler programledererfaring ser de på som bare positivt.

– Vi fikk jobben på grunn av de vi er: utadvendte, smilende, blide og med positiv energi. Det kjenner jeg meg igjen i, sier Synne Bolstad til Dagbladet FREDAG.

– Vi er gærne

Det er Jorun helt enig i.

– Vi er gærne og jordnære, og vi tar ikke oss selv høytidelig. Vi er ekte, fordi vi ikke er programledere fra før av. Vi tilfører bransjen noe nytt, tilfører Stiansen.

«Bingo Bingo» er et interaktivt og gratis gameshow for hele familien, og programmet blir sendt direkte fra Karl Johan på TV2 i sommer.