høie (Foto: TV 2)
høie (Foto: TV 2)

Høie: – Lillestrøm-spillerne innrømmer at det ikke skulle vært frispark

Start-keeperen forteller at til og med LSK-spillerne innrømte at det ikke skulle vært blåst frispark i situasjonen som førte til hjemmelagets vinnermål.

Lillestrøm - Start 2-1 (0-0)

Åråsen/Bergen (TV 2 Sporten): Kenneth Høie var skuffet etter at Björn Bergmann Sigurardson sikret LSK-seieren på et frekt frispark minuttet før slutt. Start-keeperen mener derimot at det aldri burde vært dømt frispark i stuasjonen som første til den avgjørende scoringen.

LES OGSÅ: Sigurdarson sikret LSK-seier da Høie var uoppmerksom

– Jeg oppfatter det helt klart som om jeg treffer ballen reint, og at det ikke var frispark. Det innrømmet også Lillestrømspilleren etterpå. Jeg ga klar beskjed til dommeren etterpå og han sa at han ville se det på videoen etter kampen.

– Men burde du vært raskere tilbake i målet, og ikke kjefte på dommeren?

– Nja, det er vanskelig å si. Han fikk vanvittig godt treff, så det er ikke sikkert jeg hadde rukket tilbake uansett.

– Var det årets mål?

– Nei, huff, det er vanskelig for meg å si. Hvis dette blir årets mål, så er det i allefall utrolig bittert. Det burde skæl vært frispark, bare innkast. Dessuten hadde vi kampen i vårt spor, og jaget et vinnermål. Det føles utrolig tungt.

Sigurdarson: – Følte jeg kom til å score
Matchvinner Björn Bergmann Sigurardson smilte fra øre til øre etter kampslutt, og forteller at lagkameratene egentlig ba ham om å ikke ta det avgjørende frisparket.

– Jeg så at keeperen sto å ropte til dommeren, men jeg spurte om ballen og skøyt i mål. Alle sa til meg at jeg ikke skulle ta den, men jeg bare gjorde det, sier Sigurdarson til TV 2 Sporten etter kampen.

– Jeg følte med en gang at jeg kom til å score, legger han til.

Se hele intervjuet med matchvinneren øverst i artikkelen!

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk