Charlie Sheen
Charlie Sheen

Charlie Sheen innrømmer steroidbruk

Tok anabole steroider for å spille baseballstjerne

Charlie Sheen har ikke akkurat holdt narkotikabruken sin hemmelig.

Den kontroversielle skuespilleren har snakket villig vekk om sitt store forbruk av alkohol og narkotika, og uttalte for en tid tilbake følgende:

– Jeg er rusa, og dopet heter Charlie Sheen. Det er ikke tilgjengelig for andre for om du prøver det dør du. Ansiktet ditt vil smelte vekk og barna dine vil gråte over din eksploderte kropp, skriver Eonline.com

Tok steroider for baseballfilm

Men den utilregnelige stjernen åpner seg nå om et dop som faktisk eksisterer, og forteller i et rykende ferskt intervju at han har gått på anabole steroider.

Les også. Derfor betaler Charlie Sheen for sex

Årsaken var at Sheen ville se mer muskuløs ut før hovedrollen i filmen «Major League» fra 1989.

Forverret temperamentet

– La oss bare si at jeg forbedret mine sportslige utøvelser litt. Det var den eneste gangen jeg har tatt steroider, sier han i et intervju med magasinet Sports Illustrated.

Den tidligere Two and a Half Men-stjernen sier han tok anabole steroider i nesten to måneder men at han til slutt måtte kutte det ut da det forverret hans allerede svært ustabile temperament.

Les også: Slik dør Sheen i «Two and a Half Men».

Ble bedre i baseball

– Jeg tok det i 6- 8 uker. Du kan trykke det, jeg gir f...., sier Charlie i intervjuet, og påstår at han kastet mye bedre ball etter å ha tatt medikamentene.

Les også: Charlie Sheen avbryter TV-innspilling for å komme ut av narkohelvete.

Og det er mulig han ble en bedre baseballspiller, men Sheen skal ha oppført seg som en galning under filminnspillingen. Hårklippen han hadde hjalp heller ikke på situasjonen.

Frisyre førte til slåsskamper

–Jeg likte ikke hårsveisen fordi den førte til masse kommentarer når jeg var ute på bar. Jeg får nok av det som det er. Legg på hårkommentarer, og det er en oppskrift for slåsskamp, sier den 45-år gamle TV-stjernen.

Sheen har tidligere fortalt at han har tatt så store mengder dop at det ville tatt livet at de fleste andre.