Foto: Finn.no
Foto: Finn.no

VW Caravelle med ballrom: Dette er bilen ungene vil elske

Glem DVD i baksetet - dette er mye heftigere!

Av og til dukker det opp ting til salgs som vi virkelig aldri verken har sett eller tenkt på muligheten av. Som på denne russebilen fra Halden, som ifølge annonseteksten er en bil ”som all 2011-russen har hørt om” i løpet av årets russetid.

Det har vi ingen problemer med å tro på!

Les også: Russebil kan være så mangt...

9 festdeltagere

De fire gutta som har eid russe-Caravellen har latt baksetet i den gamle kombinertbilen være som det var, og nøyet seg med å bygge en konsoll for å sette fra seg flytende matpakker foran mot forsetene. Innsatsen har i stedet vært konsentrert om rommet bak bakseteryggen, og helt bak til bakdøren.

Foto: Finn.no
Foto: Finn.no

Her har de fylt opp med plastikkballer av kjent sort, og de forteller at det rullende ballrommet har vært både praktisk med hensyn til overnatting – hvilket vi ikke helt ser for oss – og vært en skikkelig hit på fest.

DET skjønner vi - og vi kan også forstå at det må ha vært trangt når ballrommet ved én anledning skal ha gitt plass til 9 festdeltagere. Men der hvor det er hjerterom, og så videre...

Köttbullar?

Nå er bilen til salgs for skarve 25.000 kroner. Da kan du putte den oppvoksende slekt baki, og begi deg ut på jakt etter en drive in-restaurant som serverer svenska köttbullar.

Plutselig er de fleste grunnene til å bruke en feriedag i køen på IKEA borte.

Se annonsen her:

Del med Facebook-vennene dine!

Vi kjenner familiefedre som ville mene 25.000 kroner er en grei pris bare for å slippe det...

Les også: Ekstreme ideer - "det startet som en Mercedes..."