biler + semi
biler + semi

Oppfyll guttedrømmen - billigere enn du tror

Her får du et helt racingteam for prisen av en Passat!

Mange går rundt med en drøm om å starte sitt eget racingteam.

De fleste som realiserer drømmen starter litt forsiktig. Ofte med en leid biltralle fra den lokale Statoil-en, stasjonsvogna til pappa som har hengerfeste - og en billig racerbil bakpå.

Oppfyll drømmen

Nå har du imidlertid muligheten til å ta en skikkelig flying start – og begynne der du egentlig hører hjemme (i alle fall i drømmene...) - nemlig på toppen!

Eller kanskje du bare har lyst til å invitere venner og kjente på en skikkelig hyggelig dag på racerbanen med mye bilkjøring, vennskapelige figther og moro? Nå har du altså muligheten!

4. stk. race-preppet Honda Civic, Dodge servicebil og semitrailer
4. stk. race-preppet Honda Civic, Dodge servicebil og semitrailer

Akkurat nå selger nemlig amerikanske "Don Swanson Racing School" denne utrolig kule ekvipasjen som du ser over - den ligger til salgs på eBay.

For å se hele annonsen - klikk her:


Dette inngår:

Det er en feit Volvo Road Truck trekkvogn med spesialbygget semitilhenger, som gir plass til alle de fire seriøst race-preppede Honda Civic-ene og det du ellers måtte ha med deg for en god trackday. I tillegg følger det også med en Dodge Grand Caravan syvseter, som ekstra servicebil og til transport av både folk og fe...

Honda
Honda
innvendig
innvendig

Motor
Motor
Semi
Semi

Les også: Denne knuste alle konkurrentene

Ikke nok med det – det følger også med kjøredresser, sko, hjelmer, intercom anlegg etc i hopetall.

"Bare" Kr. 400 000,-

Prisen er det heller neppe noe å si på. 79 000 dollar. Med dagens dollarkurs blir det under 500.000 kroner – og det for hele rubbet... Altså for fem biler, komplett semitrailer og massevis av utstyr.

Ulempen er jo selvfølgelig at det kommer på litt ekstra om du tar dette hjem til Norge. Men noen formue er det uansett ikke snakk om - hvis du da ikke heller vil ha hele rigget stående i for eksempel Florida og reise over og kose deg så ofte du kan!

Del med Facebook-vennene dine


Oversikt
Oversikt

Les også:  431 hesters familieracer på "billigsalg"