Steven Gerrard (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Steven Gerrard (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Steven Gerrard: – Vi vinner noe snart

Liverpool-kapteinen beroliger fansen før den nye sesongen.

Liverpool har ikke vunnet et trofè siden FA Cup-triumfen mot West Ham i 2006. Året før vant de helrøde Mesterligaen i det som var en minneverdig finale mot AC Milan.

Det begynner derimot å bli en stund siden Liverpool sikret seg seriegullet i engelsk fotball. Man må helt tilbake til 1990 for å finne siste gang Liverpool, da også under ledelse av nåværende manager Kenny Dalglish, kunne heve seriepokalen over hodet ved sesongslutt.

Nå tror kaptein Steven Gerrard at ventetiden snart er over.

– Jeg kan si til fansen at Liverpool vil være tilbake å kjempe om de gjeveste trofeene ganske snart fordi vi beveger oss i riktig retning, sier Gerrard til lfc.tv

LES OGSÅ: Bruce Grobbelaar: – Liverpool-eierne vil ha gull i løpet av to år

– Vi har fantastiske spillere, og strukturen i klubben er sunn fra topp til tå, og situasjonen er slik er det ikke lenge før laget vinner noe, legger han til.

Liverpools midtbanegeneral mistet de siste ukene av forrige sesong på grunn av en skade, men Gerrard mener det finnes nok av talent på Liverpools midtbane, og at det ikke spiller noen rolle hvem han spiller sammen med neste sesong.

– Det er ikke noe problem for meg å spille sammen med noen av spillerne våre. Vi har gode midtbanespillere som for eksempel Lucas Leiva, som jeg synes var vår beste spiller forrige sesong, sier Gerrard.

– Jay Spearing avsluttet sesongen sterkt, og Raul Meireles hadde en fantastisk førstesesong i engelsk fotball. Han hadde mange gode kamper og score noen viktige mål, avslutter Gerrard.