synns (Foto: Nordisk film)
synns (Foto: Nordisk film)

Christer Falck om samboerens hete scener:
– Bra de bruker film som alibi for å ha seg litt

«Robinson»-sjefen synes det er greit å dele kona med Aksel Hennie - på film.

Nå i sommer har filmen «Hodejegerne», basert på Jo Nesbøs bok, premiere. I hovedrollene finner vi Aksel Hennie og Synnøve Macody Lund.

Friske scener

Allerede har filmens hete scener fått omtale i pressen. Synnøves samboer, TV-profil Christer Falck , har imidlertid ingen problemer med de svært friske scenene.

– Aksel Hennie er jo så liten at om han har lyst til å ligge litt med dama mi på film, så er det en så liten del av henne han klarer å dekke, at det er jo plenty med plass til meg også å boltre meg på, ler Christer Falck til «God kveld Norge».

falck (Foto: Per Joar Holm)
falck (Foto: Per Joar Holm)

Gode venner

«Robinson»-programlederen kjenner Aksel Hennie privat, og ser ingen problemer med at han får «slippe til» med kjæresten.

– Aksel er en god venn av meg, så det er ikke noe farlig. Jeg synes bare det er bra jeg at de får utforske hverandre. At de bruker film som alibi for å ha seg litt på si, det er jo det beste man kan gjøre. Jeg skjønner dem veldig godt, smiler Christer Falck, som gleder seg til å se filmen.

– Det blir gøy. Jeg synes det er utrolig kult hvis det går bra, går det dårlig har hun jo andre ting hun kan gjøre. Hun er jo ikke primært skuespiller. Men finner hun ut at dette er noe for henne og ikke et samlet pressekorps slakter henne, er dette noe hun kan leke mer med senere, sier Christer om saboeren.

Se traileren under:

– Har lite sex

Aksel Hennie selv tok i likhet med Falck de hete scenene med knusende ro. Han benekter imidlertid at det blir sex på lerretet.

– Jeg har fint lite sex i filmen, men naken er jeg. Klart alle har en viss sjenanse når de skal sprade naken foran kamera, men jobb er jobb, uttaler Aksel Hennie til Dagbladet i dag.