Gareth Bale (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Gareth Bale (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

– Gareth Bale truer med å forlate Tottenham

Gareth Bale skal ha gitt Tottenhams manager Harry Redknapp et ultimatum.

- Jeg må selge fire eller fem spillere for å få inn kapital. Klubbdirektøren har gjort det klart at vi må selge et par spillere før vi kan gjøre forretninger.

En ulykke kommer sjelden alene, heter det i ordtaket.

Det kan Tottenhams supportere få erfare i løpet av sommeren.

Luka Modric har lenge ryktes å være på vei bort. Chelsea, Manchester United, Manchester City og Inter er blant klubbene som planlegger bud på midtbanestjernen.

– Truer med å forlate Spurs
Og om Spurs velger å selge Modric risikerer manager Harry Redknapp å miste en storstjerne til.

Ifølge The Mirror truer Gareth Bale med å forlate Tottenham om klubben selger Modric.

Den hurtige waliseren skal ha fortalt klubbledelsen at han vil legge inn et transferkrav om den kroatiske midtbanespilleren forsvinner.

Tottenhams manager Harry Redknapp vil forsterke troppen, men har opplyst at London-klubben må selge for å skaffe midler til nye stjernekjøp.

- Jeg må selge fire eller fem spillere for å få inn kapital. Klubbdirektøren har gjort det klart at vi må selge et par spillere før vi kan gjøre forretninger, sa Redknapp til Sky Sports News forrige uke.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Gareth Bale. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Gareth Bale. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Vurderer å selge flere spillere
Tottenham har allerede avvist et bud på rundt 270 millioner kroner fra Chelsea på Luka Modric og Redknapp er ikke interessert i å selge storstjernen.

Spillere som Jermain Defoe og Liverpool-aktuelle Aaron Lennon er blant spillerne klubben vurdere å selge for å få inn friske midler. I tillegg er fremtiden til spillere som Sebastien Bassong, Robbie Keane, Jermaine Jenas og Alan Hutton usikker på White Hart Lane.