Gary Cahill. (Foto: John Walton/Pa Photos)
Gary Cahill. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Her er tirsdagens Premier League-rykter

Arsenal har funnet en erstatter for Fabregas, og ønsker seg Gary Cahill som ny forsvarssjef . Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Arturo Vidal er spilleren Arsene Wenger vil gå for hvis Samir Nasri og Cesc Fabregas forlater Arsenal i løpet av sommeren. Chileneren, som scoret ti mål for Bayer Leverkusen forrige sesong, er verdsatt til rundt 150 millioner kroner. AC Milan skal allerde ha fått et bud avslått på 90 millioner for 24-åringen.

Les også:– Arsenal med rekordbud på spansk U21-stjerne

Samtidig melder flere at «The Gunners» ser seg nødt til å selge Fabregas hvis Barcelona øker budet på midtbanespilleren. Mesterliga-vinnerne skal være forberedt på å punge ut 350 millioner for Arsenal-kapteinen.

Det er imidlertid det defensive som har vært Arsenals hovedproblem, og det er Gary Cahill som kan bli den nye forsvarssjefen på Emirates. Bolton-stopperen har en klausul i kontrakten som gjør at han kan dra for 170 millioner.

Aston Villa:
Aston Villa har meldt seg på i kampen om Stephane Ruffier. Monaco-keeperen, som også har blitt sterkt linket til Fulham, ønsker å flytte på seg etter nedrykket.

Carlos Cuellar er et av transfermålene til Celtic, men manager Ally McCoist må vente en stund til før overgangen kan gå i orden.

– Han står veldig høyt på listen. Jeg vet at det har vært forhandlinger mellom de to klubbene, sier han.

Blackburn:
Tottenham skal allerede ha avslått et bud på 20 millioner for Robbie Keane, men Blackburn har ikke gitt opp håpet om å signere iren. Spurs har gitt beskjed om at Rovers må legge minst det dobbelte på bordet for at Keane skal bli Ewood Park-klar.

Bolton:
Owen Coyle har fått 60 millioner til rådighet for å sikre seg Benficas Rodrigo og Middlesbroughs Rhys Williams. Bolton må finne en solid erstatter i midtforsvaret hvis Gary Cahill forsvinner til Arsenal.

Chelsea:
Spansk presse melder at Chelsea har lagt 270 millioner på bordet for Barcelonas David Villa. Det skal katalanerne ha avslått umiddelbart.

LES OGSÅ: Sjekk Villas-Boas' utrolige ønskeliste

Det er imidlertid i trenerteamet at Andre Villas-Boas foretar seg mest om dagen. Manageren har allerede gitt flere fyken, og sistemann ut er keepertrener Christophe Lollichon. Daniel Sousa kommer fra Porto og får jobben med å speide på Chelseas motstandere - den samme oppgaven Villas-Boas hadde under Jose Mourinho på Stamford Bridge.

David Villa (Foto: JON NAZCA/Reuters)
David Villa (Foto: JON NAZCA/Reuters)

Everton:
Det er foreløpig veldig stille på Goodison Park. Nottingham Forests Guy Mouss er en av spillerne som Everton-manager David Moyes vurderer.

Fulham:
Hamburgs Guy Demel har lyst til å spille i Premier League, og Martin Jol følger situasjonen til 30-åringen tett.

Liverpool:
Donis overgang til Liverpool har strandet på grunn av Roma-keeperens for høye lønnskrav. Anfield-klubben er i forhandlinger om Charlie Adam, men Blackpool-kapteinen er fortsatt ikke klar for Kenny Dalglish' mannskap.

Les også:Bruce Grobbelaar: – Liverpool-eierne vil ha gull i løpet av to år

Pepe Reina har blitt nevnt i forbindelse med Atletico Madrid, men sisteskansen har ingen planer om å forlate Liverpool.

Manchester City:
City skal ha lagt ut følere for Inters Samuel Eto'o. Den tidligere Barcelona-spissen har også vært linket til Chelsea, og 30-åringen utelukker ikke å flytte til England.

James Milner kan være på vei bort fra Eastlands, og seks Premier League-klubber, deriblant Aston Villa, er interesserte i midtbanemannen.

Manchester United:
Det er ventet at Manchester United bekrefter signeringen av David de Gea i løpet av kort tid. Den spanske målvakten gjennomførte den medisinske testen i Manchester i går.

Les også:De Gea på legesjekk hos Manchester United

Alex Ferguson har fortsatt et håp om å få kloen i Samir Nasri, og spekulasjonene har ikke stoppet etter at franskmannen framstod helt uinteressert da Arsenal lanserte sine nye bortedrakter. Raphael Varane var lenge United-aktuell, men er nå klar for Real Madrid.

SNART KLAR: Et stort hvitt laken klarte ikke å skjule David de Gea da han ankom Bridgewater Hospital mandag. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
SNART KLAR: Et stort hvitt laken klarte ikke å skjule David de Gea da han ankom Bridgewater Hospital mandag. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

Newcastle:
Newcastle la inn et bud på 10 millioner for Neil Taylor, men Swansea avviste kontant henvendelsen fra St. James' Park.

Manchester Uniteds Darron Gibson har vært i samtaler med rivalen Sunderland, men «The Magpies» skal også ha lyst på midtbanespilleren.

Norwich:
Norwich vil ha Peterboroughs Craig Mackail-Smith, men Leicester har allerede fått et bud akseptert. Selv om klubben kan friste med Premier League-fotball på Carrow Road, ser det ut til at skotten velger Sven-Göran Erikssons lag.

QPR:
Al-Ahli melder at de har ingen planer om å la Fabio Cannavaro gå til Queens Park Rangers.

Stoke:
Thomas Sørensen vurderer sin framtid på Britannia Stadium. Dansken ønsker å spille førstelagsfotball permanent, og det kan hende at keeperen må flytte på seg for å ta plass mellom stengene jevnlig.

Sunderland:
Sunderland har blitt enige med Ipswich om en overgangssum på 130 millioner for spissen Connor Wickham. Championship-klubben regner med at flere av Sunderlands Premier League-konkurrentene også vil komme med bud på den unge angriperen.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

Swansea:
Swansea unngår en potensiell transfernekt ved å betale Ipswich 3 millioner i kompensasjon for at de lånte Tamas Priskin forrige sesong.

Tottenham:
Luka Modric skal sette seg ned med styreformann Daniel Levy når ferien er over. Spurs er desperate etter å beholde kroaten, og de skal være klare til å gi ham 750.000 kroner i ukelønn. I dag tjener Modric «bare» 450.000.

LES OGSÅ: – Premier League er førstevalget til Forlan

Robbie Keane og David Bentley er to spillere som Harry Redknapp vil kvitte seg med.

Luka Modric (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Luka Modric (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

West Bromwich Albion:
Roy Hodgson kan miste forsvarer Gabriel Tamas til Lazio. Spillerens agent bekrefter at de er i samtaler med Italienerne.

Wigan:
Wigan vil også gjøre et forsøk på å hente Guy Moussi. Nottingham Forest skal prate med spilleren om framtid i løpet av de nærmeste dagene.

Samtidig kan Roberto Martinez få det vanskelig med å beholde Charles N'Zogbia.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves nærmer seg Matt Mills etter at han har gitt beskjed om at han ønsker seg bort. Ulvene må betale i underkant av 40 millioner for forsvarsspilleren.