Serena Williams (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Serena Williams (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Serena Williams slått ut av Wimbledon

Fjorårsvinner Serena Williams tapte 3-6, 6-7 (6-8) for franske Marion Bartoli i 4. runde av Wimbledon mandag og er dermed utslått.

Serena Williams har hatt et svært trøblete år siden hun vant Wimbledon-tittelen for fjerde gang i 2010.

Etter først å ha slitt med skader måtte 29-åringen i mars fjerne flere blodpropper i lungene. Etter kun å ha spilt én turnering siden fjorårets triumf var det kanskje heller ikke å forvente at amerikaneren kunne hamle opp med de aller beste i år.

LES: – Söderling forgiftet av maten i spillerrestauranten

Yngstesøster Williams, som ble seedet som nummer sju i årets Wimbledon, slet med å sette sitt preg på oppgjøret mot Bartoli. Etter å ha satt den tidligere verdenseneren på plass møter den franske jenta nå tyske Sabine Lisicki i kvartfinale tirsdag.

- Å slå Serena er en drøm som går i oppfyllelse. Hun har vært ute i et år, men hun er fortsatt en av de store mesterne i historien i dametennis.

LES: Sjarapova og Azarenka enkelt til Wimbledon-kvarten

Niendeseedede Bartoli måtte kjempe for hvert eneste poeng mot den alltid innsatsfylte Serena, som reddet fire matchballer før hun måtte kapitulere.

- Det var ikke enkelt mentalt sett å holde det gående etter at hun reddet matchballene. Men jeg klarte det, så jeg er veldig fornøyd, sa Bartoli. (©NTB)