linni (Foto: Arkiv Scanpix)
linni (Foto: Arkiv Scanpix)

Linni skadet på «Fangene på fortet»-opptak

Fikk smerter etter slåsskamp.

Linni Meister deltar i disse dager på «Fangene på fortet»-innspilling på ærverdige Fort Boyard like utenfor La Rochelle i Frankrike. Og realitykjendisen, som har høydeskrekk og er livredd kryp, har allerede opplevd dramatikk.

Tråkket over

Under en konkurranse hvor hun slåss mot en kvinnelig motstander, tråkket nemlig modellen over, og pådro seg store smerter.

– Hun slo meg ned to ganger, og jeg landet feil på en ball, så jeg tråkket over på foten min, sier Linni Meister til «God kveld Norge».

– Sto som han i «Karate Kid»

Da hun reiste seg opp igjen møtte hun improvisere på grunn av den vonde foten.

– Jeg reiste meg opp igjen med smerter og sto med den ene foten i været og armene opp til siden slik han i «Karate Kid» gjorde for å prøve å slå hun slåsskjempen, avslører Linni, som ikke frykter at hun må trekke seg fra serien.

– Det går bedre nå. Skal fighte i morgen igjen, sier den tøffe modellen.

Linni Meister - modell, popartist og realitydeltager
Linni Meister - modell, popartist og realitydeltager
Hvordan det hele gikk, får imidlertid ikke TV-seerne vite før «Fangene på fortet» kommer på TV3. Serien skal sendes fra og med i høst.

Det er ikke første gang Linni er uheldig. Tidligere har hun blant annet blitt matforgiftet to ganger, og blitt skamslått etter et stygt fall i en trapp.

– Livredd hver gang

Sporty Linni kan også fortelle at det var andre tøffe øvelser på fortet. Modellen var flere ganger skrekkslagen i Frankrike. Etter en luftig øvelse skalv hun i flere minutter etter at hun var nede på bakken igjen.

– Jeg er livredd hver gang vi er på vei ut dit. Men det er det som er litt digg og, å kjenne at jeg lever. På vei derfra føler jeg meg «on top of the world» fordi jeg gjennomførte det, sier Meister.

– Adrenalinkick deluxe, legger hun til.