Charlie Adam (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Charlie Adam (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Manchester City skal ha lagt inn et bud på Arsenals Samri Nasri.
Manchester City skal ha lagt inn et bud på Arsenals Samri Nasri.

Her er mandagens Premier League-rykter

Charlie Adam kan bli Liverpool-klar i dag, og Chelsea ønsker seg Tottenham-duo. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:

Fansen krever at Arsene Wenger bruker penger i sommer, og nå skal franskmannen være i ferd med å legge inn et bud på Juan Mata. Valencia-spilleren har lenge blitt sterkt linket til Liverpool, men Arsenal vil bla opp rundt 180 millioner kroner for 23-åringen. Spanjolen er selv lysten på å gå i forhandlinger med Arsenal.

Les også:– Arsenal med rekordbud på spansk U21-stjerne

Samtidig jobber Wenger med å beholde landsmannen Gael Clichy, som har ett år igjen av avtalen med londonerne.

– Vi har startet samtalene med Gael, og vi vil at han skal bli, sier Wenger.

Arsenal følger fortsatt Christopher Samba og Gary Cahill tett.

Gael Clichy (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Gael Clichy (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Aston Villa:
Alex McLeish er interessert i å hente Ben Foster fra gamleklubben Birmingham. Aston Villa trenger en keeper etter at Brad Friedel dro til Tottenham, og den nyansatte manageren skal ha pekt ut den tidligere Manchester United-mannen som erstatter.

Wigans Charles N'Zogbia står ifølge tabloidene på ønskelisten til McLeish.

Blackburn:
Blackburn ønsker seg Mirko Vucinic, men Roma-spissen mener at klubben ikke er stor nok for ham. 27-åringen har to år igjen av kontrakten i Italia, og vil heller vente på at mer profilerte klubber tar kontakt.

Papiss Cisse er annen angriper som den siste tiden har blitt linket til Ewood Park, men Blackburn har fortsatt ikke lagt inn et bud på senegaleseren.


Bolton:
Bolton vil ha Crystal Palaces Neil Danns tett, men det ser ut til at de må se seg slått av Rangers i kampen om Bosman-spillerens underskrift.

Owen Coyle forstår at supporterne venter utålmodig på nye signeringer, men beroliger tilhengerne med at ting vil skje i løpet av et par uker. Blant annet må Bolton-manageren få vite om Gary Cahill blir værende eller ikke.

Chelsea:
Andre Villas-Boas må senke snittalderen på Stamford Bridge, og Chelsea planlegger å legge inn et dobbelbud på cirka 600 millioner kroner for Tottenhams Luka Modric og Gareth Bale. Spurs har allerede gjort det klart at deres største stjerner ikke er til salgs, men blåtrøyene skal likevel gjøre et forsøk på å friste byrivalen.

Galatasaray vil starte forhandlinger om Arda Turan hvis de får 70 millioner kroner og Didier Drogba med på kjøpet.

Didier Drogba (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Didier Drogba (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

LES OGSÅ: Sjekk Villas-Boas' utrolige ønskeliste

Everton:
Merseyside-klubben blir ofte nevnt i forbindelse med Shane Long, men Reading-spissen sier at ingen foreløpig har lagt inn et bud på ham.

Joseph Yobo kommer til å melde overgang til Fenerbahce på permanent basis i løpet av de neste dagene.

Fulham:
Fulham er på utkikk etter en ny keeper, og Monacos Stéphane Ruffier skal nå være Martin Jols førstevalg.

Liverpool:
Det er en dårlig skjult hemmelighet at Liverpool jobber med å signere Stewart Downing og Charlie Adam, og sistnevnte kan bli klar for rødtrøyene allerede i dag. Ifølge vanligvis troverdige The Independent skal Kenny Dalglish punge ut rundt 80 millioner kroner for Blackpool-stjernen.

Raul Meireles' framtid på Anfield er usikker, og italienske storklubber følger nøye med på hva som skjer med midtbanespilleren.

Raul Meireles (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Raul Meireles (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

LES OGSÅ: – Downing og Adam Liverpool-klare i løpet av 48 timer

Manchester City:
FA-cupvinnerne har fortsatt ikke åpnet sjekkheftet, men nå er de lyseblå favoritter til å sikre seg Alexis Sanchez' tjenester. Manchester City må trolig punge ut en halv milliard hvis 22-åringen skal bli klubbens eiendom.

City ønsker å forsterke med Sergio Ramos, men Real Madrid-spillerens agent sier at det ikke er noe i ryktene.

Manchester United:
Alex Ferguson har allerede brukt rikelig med pundsedler på Phil Jones og Ashley Young, men Manchester United er fortsatt ikke ferdige med handlingen. Det er ventet at David de Gea melder overgang til Old Trafford i løpet av kort tid.

Luka Modric og Wesley Sneijder er fremdeles to navn som Manchester United blir linket til av mange. Emilio Izaguirre er aktuell for Premier League-vinnerne, men Celtic-manager Neil Lennon tror skottene klarer å beholde venstrebacken

Les også: Izaguirre: – Manchester United er interessert i meg

Newcastle:
Newcastle må selge hvis de skal tjene penger på Joey Barton, men «The Magipes» krever rundt 40 millioner kroner for bråkmakeren.

Fabricio Coloccini sier at han har ingen planer om å forlate St. James' Park.

Norwich:
Kanarifuglene skal ikke sprenge banken i sommer, men Nottingham Forests Luke Chambers er aktuell for i underkant av 30 millioner.

QPR:
Queens Park Rangers vurderer å forsterke stallen med Readings Jobi McAnuff.

Stoke:
Pottemakerne planlegger å kjøpe Birmingham-duoen Scott Dann og Cameron Jerome. Stoke må ut med rundt 120 millioner for å hente spillerne fra St. Andrew's.

Carrick, Jerome (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
Carrick, Jerome (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Sunderland:
Steve Bruce er blitt tilbudt Santiago Gentiletti, som i dag tjenestegjør for Argentinos Juniors. Forsvarsspilleren var i vinter linket til Bolton, men nå kan argentineren bli Sunderland-klar for 15 millioner.

Sunderland vil også ribbe Birmingham for stjerner, og Craig Gardner følges tett av «The Black Cats»

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

Swansea:
Villareals Marcos Senna så lenge ut til å melde overgang til Swansea, men midtbanespilleren er nå i ferd med å undertegne en ny avtale med spanjolene.

Tottenham:
Harry Redknapp regner med å signere noen nye spillere i løpet av transfervinduet, men Tottenham-sjefen har beskjed om at han må selge før han kan kjøpe. Robbie Keane er på vei ut White Hart Lane-dørene, og flere Premier League-klubber snuser på den rutinerte angriperen.

LES OGSÅ: – Premier League er førstevalget til Forlan

West Bromwich Albion:
WBA er på jakt etter Cedric Mongongu, men kan få konkurranse av Stoke om Monaco-forsvareren.

Wigan:
Wigan har svært lyst til å hente Ali Al-Habsi på permanent basis, men klubbeier Dave Whelan mener Bolton krever for mye penger for den tidligere Lyn-keeperen.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves linkes fortsatt til Manchester Uniteds Jonny Evans, som fort kan bli overflødig på Old Trafford etter signeringen av Phil Jones.