NYE VEIER: Martin Andresen gjør endringer i treningsopplegget til Vålerenga i oppkjøringen til Tippeliga sesongen. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
NYE VEIER: Martin Andresen gjør endringer i treningsopplegget til Vålerenga i oppkjøringen til Tippeliga sesongen. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Fotballunsj: – Vålerenga er fremdeles langt unna toppformen

Vålerenga har startet klatringen på tabellen og er blant temaene i Fotballunsj. Se Fotballunsj kl. 10.30 her.

Vålerengas trener Martin Andresen sa før sesongen startet at de først ville komme i siget til sommeren. Nå har Oslo-klubben to seire på rad.

I mandagens Fotballunsj diskuteres Vålerengas gode form.

TV 2 Sportens eksperter, Petter Myhre og Cecilie Berg-Hansen, mener Oslo-klubben fremdeles har et stykke til toppformen.

– Går ikke på skinner
- Vålerenga er på vei vei, men jeg synes ikke de er så mye bedre nå enn før sommerpausen sin. Det går ikke helt på skinner som i fjor, og de scorer mest på dødballer nå. Relasjonene sitter ikke helt enda, sier Berg-Hansen i mandagens Fotballunsj.

Petter Myhre mener imidlertid at Vålerenga har en klar fordel av å ha spilt færre kamper enn sine konkurrenter.

- Det passet veldig bra for Vålerenga å ha en pause. De hadde mye skader i den perioden og slet med å score mål. Pausen gjorde at de kunne hente seg inn igjen, sier han.

I likhet med Vålerenga har også Viking begynt å vinne sine siste kamper.

Imponert over Hareide
Søndag ble det imidlertid 0-0 mot Rosenborg.

- Åge Hareide er mye tydeligere på hva han vil og vingler ikke så mye mer. De spiller en 4-3-3-formasjon og jeg mener Hareide er på riktig spor, sier Berg-Hansen.

Petter Myhre tør ikke spå hvem som stikker av med gullet i årets nærmest rekordjevne Tippeliga.

- Det er så uforutsigbart at vi har masse å se frem til. Det er nesten umulig å spå hvem som vinner og hvem som går ned, konstaterer TV 2 Sportens fotballekspert.

Se Fotballunsj i videovinduet øverst i saken!