Manchester City skal ha lagt inn et bud på Arsenals Samri Nasri.
Manchester City skal ha lagt inn et bud på Arsenals Samri Nasri.

Her er søndagens Premier League-rykter

Manchester United kommer til å legge inn et bud på Samir Nasri og Liverpool kan komme til å signere Aaron Lennon. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Det er stadig flere som linker Phil Jagielka til Arsenal. Everton-spilleren kan løse Arsene Wengers forsvarsproblemer. Det har vært snakket mye om Christopher Samba og Gary Cahill, men kan det se ut som at Jagielka er den midtstopperen Wenger ønsker seg aller mest.

St.Etiennes defensive midtbanespiller Blaise Matuidi har gitt beskjed om at han ønsker seg en overgang fra fransk fotball til Arsenal.

Aston Villa:
News of the World skriver at Alex McLeish vil prøve å hente Ryan Shawcross fra Stoke City i et forsøk på å styrke forsvaret. Den samme avisen melder også at Villa er med i kampen om å hente Gueida Fofana fra den franske klubben Le Havre.

James Milner ble ikke særlig populær blant Villa-fansen da han valgte å gå til Manchester City i fjor sommer. Nå ønsker McLeish å hente Milner tilbake til klubben.

milner (Foto: Mike Egerton)
milner (Foto: Mike Egerton)

Blackburn:
Selv om Phil Jones har forlatt klubben og Christopher Samba kan være på vei ut skrives det mest om hvilke spisser Blackburn vil hente. People mener å vite at Robbie Keane står på toppen av ønskelisten til manager Steve Kean, men klubben vil nok helst hente en litt yngre spiller.

Bolton:
Owen Coyle vil gjerne hente Rodrigo Moreno på permanent basis. Benfica-spissen scoret ett mål for Bolton mens han var på lån i klubben forrige sesong, men Coyle har likevel latt seg imponere over spilleren som også kan spille på kanten.

Chelsea:
Ashley Cole skal visstnok ha et ønske om å komme seg bort fra Stamford Bridge. Venstrebacken ønsker å avslutte karrieren i La Liga, og da er det sannsynligvis Real Madrid eller Barcelona han ønsker å spille for.

André Villas-Boas planlegger et sjokkbud på Alexis Sanchez i et forsøk på å overbevise Udinese-spilleren om at han bør flytte til London.

LES OGSÅ: Sjekk Villas-Boas' utrolige ønskeliste

Everton:
Hvis Everton selger Phil Jagielka eller Jack Rodwell kan David Moyes få nok penger til å kaste seg tilbake i kampen om å signere Charles N'Zogbia. Mangel på overgangsmidler så lenge ut til å forhindre en Everton-overgang for N'Zogbia, men nå kan han likevel ende opp på Goodison Park.

Fulham:
Martin Jol er villig til å betale 65 millioner kroner for å hente Barcelona-spilleren Jeffren til klubben. 23-åringen har ikke fått spesielt mye spilletid i Barcelona, og kan være interessert i en overgang dersom han er garantert mer førstelagsspill.

Liverpool:
Hvis Stewart Downing ikke ender opp i Liverpool skal Kenny Dalglish ha reserveløsningen klar. Da vil han nemlig legge inn et bud på 180 millioner kroner for Tottenhams Aaron Lennon.

LES OGSÅ: – Downing og Adam Liverpool-klare i løpet av 48 timer

Aaron Lennon (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Aaron Lennon (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Manchester City:
Nigel De Jong håper at han kan overbevise landsmannen Wesley Sneijder om at Manchester City bør være nederlenderens neste klubb.

Robert Mancini skal også være klar til å hente forsvarsspilleren Stefan Savic fra Partizan. 20-åringen fra Montenegro vil koste rundt 70 millioner kroner.

Manchester United:
Manchester United kommer til å legge inn et bud på Samir Nasri i løpet av neste uke, men med Cesc Fabregas på vei til Barcelona spørs det om Arsene Wenger er villig til å selge.

Juventus er svært interessert i å hente Park Ji-Sung fra Old Trafford. Løpsmaskinen fra Sør-Korea kan bli fristet av løfter om fast plass i startoppstillingen.

Les også: Izaguirre: – Manchester United er interessert i meg

Newcastle:
Daily Star skriver at Newcastle er nær ved å sikre seg spissen Mevlut Erdinc fra Paris Saint-Germain i en avtale verdt omtrent 60 millioner kroner.

Klubben er også i samtaler med en annen fransk klubb. Alan Pardew vil nemlig hente Moussa Sissoko fra Toulouse.

Norwich:
Det vil koste Norwich minst 20 millioner kroner dersom de ønsker å hente keeper Fraser Forster fra Newcastle. «Magpies» skal ha takket nei til et bud fra Celtic på 15 millioner.

QPR:
QPR kan gi Owen Hargreaves en sjanse til å redde karrieren sin. Hargreaves fikk ikke fornyet kontrakten med Manchester United på grunn av sine mange skadeproblemer.

Neil Warnock er også interessert i en annen rutinert mann. Fabio Cannavaro skal utrolig nok stå på ønskelisten.

Owen Hargreaves. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Owen Hargreaves. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Stoke:
Ikke mye nytt på ryktefronten her. Ryan Shawcross kan være på vei til Aston Villa, mens Daniel Sturridge fortsatt er spilleren Tony Pulis ønsker å hente til klubben.

Sunderland:
Steve Bruce er nok ikke spesielt fornøyd med nyheten om at Everton kan komme til å legge inn et bud på Charles N'Zogbia. Sunderland-manageren har et håp om å få godkjent et bud på midtbanespilleren i løpet av de neste dagene.

Flere Championship-klubber ønsker å hente spisstalentet Ryan Noble på lån.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

Swansea:
Swansea skal ha lagt inn et bud på rundt 16 millioner kroner for Watford-keeper Scott Loach.

Tottenham:
Gareth Bale skal ha gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra klubben dersom de selger Luka Modric. Tottenham er desperate etter å beholde Modric, og skal være villig til å sørge for at han blir den best betalte spilleren i klubbens historie hvis han spiller for Spurs neste sesong.

LES OGSÅ: – Premier League er førstevalget til Forlan

West Bromwich Albion:
West Brom er også blant klubbene som ønsker å signere Daniel Sturridge fra Chelsea.

Youssouf Mulumbu sier at han er fornøyd med å spille for klubben, men utelukker ikke en overgang til italienske Fiorentina.

Wigan:
Steven Caldwell håper at han kan fortsette å spille for Wigan til tross for at han har blitt frigitt fra kontrakten med klubben.

Wolverhampton Wanderers:
Grunnen til at Mick McCarthy er interessert i å hente Jonny Evans fra Manchester United skal være at de har tapt kampen om å kjøpe Craig Gardner.