Diego Forlan (Foto: ARIS MESSINIS/Afp)
Diego Forlan (Foto: ARIS MESSINIS/Afp)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Blir Diego Forlán Tottenhams nye spiss? Liverpool nærmer seg kjøp av duo. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Barcelona ønsker seg Arsenal-kaptein Cesc Fabregas og etter at Barcelona tidligere i uken la inn et bud på spanjolen, melder engelske medier nå at det kun er snakk om tid før The Gunners kommer til å la yndlingen gå til barndomsklubben. Mye avhenger av at Arsene Wenger klare å overtale Samir Nasri til å bli værende i London-klubben.

Argentineren Ricardo Alvarez kan være en potensiell erstatter, om Fabregas havner i Barcelona.

I tillegg fortsetter jakten på en ny midtstopper, og den engelske landslagsspilleren Phil Jagielka skal være svært høyt ønsket på Emirates.

Aston Villa:
Aston Villa solgte tidligere denne uken Ashley Young til Manchester United og nå ser det ut til at også Stewart Downing forlater klubben. Ifølge flere engelske medier skal Downing være nær ved å fullføre en overgang til Liverpool verdt rundt 140 millioner kroner.

En mulig erstatter kan bli Den Haag-angriper Wesley Verhoek - en spiller nyansatte Alex McLeish også ønsket seg da han var manager for Birmingham.

Blackburn:
Blackburn kan komme til å sprenge sin egen overgangsrekord i et forsøk på å sikre seg Mirko Vucinic. Om klubbens indiske eiere ikke skulle lykkes med å hente spilleren fra Montenegro, kan Freiburg-spiss Papiss Cisse være et annet alternativ.

Bolton:
Bolton har foreløpig vært sparsomme med å hente inn forsterkninger, og nå har manager Owen Coyle gått ut i pressen for å berolige fansen om at det vil komme flere nye ansikt inn portene på Reebok Stadium denne sommeren.

Klubben forsøker fortsatt å hente keeper Ali Al-Habsi til klubben på permant basis fra Wigan, etter at han storspilte for Bolton forrige sesong.

Chelsea:
Det er ventet at Chelsea-manager Andre Villas-Boas kommer til å gjennomgå en opprenskning av troppen i løpet av juli, og spillere som Didier Drogba og Nicolas Anelka kan være på vei ut. Spillerne som kan erstatte duoen er brasilianske Neymar og Portos columbianske spiss Falcao.

LES OGSÅ: Sjekk Villas-Boas' utrolige ønskeliste

Everton:
Det har vært stille i på overgangsfronten på Goodison Park så langt, men klubben kan forvente seg at det kommer til å tikke inn bud på stortalentet Jack Rodwell og stopper Phil Jagielka i løpet av sommeren.

Fulham:
Fulham-spiss Diomansy Kamara har signert en treårskontrakt med den tyrkiske klubben Eskisehirspor. Manager Martin Jol skal ifølge engelske medier være interessert i å hente midtbanespilleren Mahamadou Diarra.

Liverpool:
Charlie Adam og Stewart Downing forventes å bli klare for Liverpool i løpet av helgen - det kan føre til at Liverpool blir nødt til å selge sin portugisiske midtbanespiller Raul Meireles. Klubben skal være villige til å lytte til bud, men det er ventet at prislappen på Meireles, som kom til klubben før forrige sesong, er rundt 150 millioner.

LES OGSÅ: – Downing og Adam Liverpool-klare i løpet av 48 timer

Manchester City:
Den pengesterke klubben fra Manchester er interesserte i Portos brasilianske spiss Hulk.

De lyseblå følger også ekstra godt med på Werder Bremes unge stjerne Marko Marin, og argentineren Javier Pastore.

Manchester United:
Celtics venstreback Emilio Izaguirre hevder at Manchester United er svært interesserte i å signere ham. I tillegg fortsetter Sir Alex Ferguson jakten på Tottenhams midtbanestjerne Luka Modric.

Newcastle:
Det er knyttet stor usikkerhet til hva som vil skje på St. James' Park denne sommeren. Flere spillere blir linket bort, og lørdag ble det klart at Danny Guthrie og Wayne Routledge etter all sannsynlighet går til henholdsvis Birmingham og nyopprykkede QPR.

Norwich:
Newcastle-keeper Fraser Forster spilte på utlån i Celtic forrige sesong, og ønsker ikke å fortsette karrieren som tredjekeeper i Newcastle. Nå har Norwich kastet seg inn i kampen med Celtic om å signere keeperen på permanent basis.

QPR:
Den nyopprykkede London-klubben nærmer seg en avtale med Newcastle angående et kjøp av Wayne Routledge. Vingen tilbragte siste havldel av forrige sesong på Loftus Road.


Stoke:
Etter at flere spisser har forsvunnet fra Britannia Stadium så langt denne sommeren spekuleres det nå i om at Chelsea-unggutt Daniel Sturridge kan være et alternativ for Tony Pulis.

Sunderland:
Brimingha-spiller Craig Gardner er svært nær en overgang til «The Black Cats». En annen spiller som etter all sannynlighet spiller på Stadium of Light neste sesong er sørkoreaneren Ji Dong-Won. Det er ventet at Dong-Won gjennomgår en legesjekk og signerer en avtale med klubben denne helgen.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

Swansea:
Nyopprykkede Swansea fortsetter jakten på Chelsea-forsvarer Ryan Bertrand, men kan forvente seg sterk kamp om unggutten fra West Bromwich.

Tottenham:
Paris St. Germain ønsker seg Spurs' midtbanespiller Wilson Palacios. Harry Redknapp jakter desperat en ny spiss, og engelske medier hevder lørdag at Diego Forlán er spilleren Redknapp ønsker å styrke angrepsrekken sin med.

LES OGSÅ: – Premier League er førstevalget til Forlan

West Bromwich Albion:
Roy Hodgson har kastet seg inn i kampen om Chelsea-forsvareren Ryan Bertrand.

Wigan:
Charles N'Zogbia er fortsatt Wigan-spiller, men flere klubber er svært interesserte i franskmannen. Blant andre gamleklubben Newcastle, samt rivalen Sunderland.

Nice ønsker seg spissen Mauro Boselli - en spiller Wigan kjøpte for rundt 60 millioner kroner i fjor sommer.

Wolverhampton Wanderers:
Wolverhampton er en av flere klubber som snuser på Manchester United-forsvarer Jonny Evans, etter at mye tyder på at iren ikke har en fremtid hos manager Sir Alex Ferguson på Old Trafford.