nordlie1 (Foto: Line Barka)
nordlie1 (Foto: Line Barka)

Tom Nordlie: - Det har vært et utfordrende år

...Men det har brakt familien Nordlie tettere sammen.

I kveld er det premiere på Kristian Valens show "Alle skal få" ved Hotell Klubben i Tønsberg. Til stede på premieren var blant andre Tom Nordlie og kona Jannicke. For ekteparet har det siste året vært en real omvelting. Etter å ha ledet syv ulike eliteserielag, gikk Nordlie for en stund tilbake inn i stillingen som salgsdirektør for et Eidsvoll-firma som selger hjertestartere, mens kona Jannicke har studert arkitektur i Dublin.

- Hvordan har det siste året vært?

- Det har vært roligere mediemessig, men det har vært store utfordringer for Jannicke, som har måttet være så lenge borte fra barna. Og det har vært utfordrende for meg, som har måttet gjøre ting som hun i utgangspunktet bruker å gjøre her hjemme. Det har på mange måter vært utviklende for oss alle, og det har nok brakt oss nærmere hverandre, sier han til "God kveld Norge".

Les også: Tom Nordlie: - Det er tøft å finne sin egen far død

Savner fotballen

- Det hender selvfølgelig at jeg savner fotballen, kampene og garderobene. Men jeg savner ikke mediestyret. Vi får se hva tiden bringer, sier han.

Nå har Jannicke fullført studiene i Dublin, og er tilbake hos familien.

- Har dere fått en roligere tilværelse på hjemmebane?

- Jeg har jo vært mye hjemme bestandig, bare at jeg har hatt en jobb jeg tenker på 24 timer i døgnet. Nå er vi nok mer mentalt til stede, noe som er viktig, sier han.