PAR: Synne Bolstads kjæreste Morten Emil Bergan har stor tro på at Synne kommer til å gjøre det bra som programleder.  (Foto: Pa°l Bergstad 5013 / Stella Pict, © ps)
PAR: Synne Bolstads kjæreste Morten Emil Bergan har stor tro på at Synne kommer til å gjøre det bra som programleder. (Foto: Pa°l Bergstad 5013 / Stella Pict, © ps)

Farmen-Morten Emil: – Kjempegøy at Synne blir programleder

– Jeg er litt spent på hennes vegne.

I dag startet innspillingene av TV 2s nye underholdningsprogram «Bingo Bingo», hvor vi får se artist Jorun Stiansen , «Farmen»-deltaker Synne Bolstad og blogger Anette-Marie Antonsen som programledere.

Les også:Her er TV 2s nye programledertrio

Både artist Jorun Stiansen og Farmen-synne har TV-erfaring, men ikke som programledere.

Synnes kjæreste Morten Emil Bergan har stor tro på at Synne kommer til å gjøre det bra som programleder.

– Det er kjempegøy. Jeg tror hun klarer seg veldig fint, mener Morten Emil som har møtt opp hos TV 2 under innspillingene av programmet fredag ettermiddag for å støtte sin kjære.

– Synne er veldig spent og litt nerøs, røper han, og innrømmer at han selv er spent på hennes vegne.

Forelsket

Les også: Farmen-Synne: – Jeg har møtt gutten i mitt liv

De to møttes og forelsket seg som deltakere i årets Farmen. Synne uttalte til God Kveld Norge tidligere denne uken at hun føler hun har møtt gutten i sitt liv.

– Føler du det samme også, Morten Emil?

– Ja, jeg føler det! Vi har det veldig fint sammen.

Men at de kommer til å ta forholdet noe steg videre med det første, avviser de begge.

– Vi er jo bare 22, og 23 år gamle, sier Morten Emil til «God Kveld Norge».

– Det blir nok en annerledes Jorun dere får se

I «Bingo Bingo» skal de tre programlederne lede publikum gjennom stunts og aktiviteter bestående av morsomme, bizarre, sprø, og latterlige innslag.

I løpet av en time gjør diverse stuntfolk, publikummere og inviterte gjester en mengde stunts og aktiviteter. Hver aktivitet ender i et tall, som kommer på skjermen og kan gi gevinst i riktig sammenheng.

– Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Dette blir dritgøy. Kult å lande jobb i TV 2 da? Nå er jeg jo syv år eldre enn sist jeg var i rampelyset – så det blir nok en annerledes Jorun dere får se, sa Jorun til «God Kveld Norge» tidligere.

Programmet vil vises i åtte direktesendinger i juli og august, tirsdager og onsdager.