«Skal vi danse» klar
«Skal vi danse» klar

NRK-kjendis til legen etter badstu-ulykke

– Jeg er forbannet og fortvilet.

Den kjente NRK-profilen Noman Mubashir er aktivt medlem ved treningssenteret SATS ved Bislett i Oslo. Her om dagen brant han seg, bokstavelig talt, etter å ha benyttet seg av badstuen på treningssenteret.

Fortvilet

Noman gir uttrykk på sin Facebook-profil for at han er svært fortvilet etter hendelsen.

– Er fortvilet og forbanna etter å ha blitt brennmerket på badstua på SATS. Ikke nok med at det gjorde vondt, men navnet på badstuprodusenten, TYLØ, har brent seg inn i huden da jeg lente meg bakover mot treverket. Så nå går jeg rundt som en levende reklameplakat for TYLØ.

Ydmyke

Til «God kveld Norge» bekrefter han hendelsen, og sier at grunnen til at han ble sint, var fordi han ikke hadde hørt fra SATS-ledelsen etter hendelsen. Nå har de imidlertid tatt kontakt.

– Jeg fikk en telefon fra dem, hvor de ba meg sende et bilde av merket. Sjefen der hadde også pratet med TYLØ, som gjerne vil gjøre det godt igjen. De var svært ydmyke og flaue over det som skjedde, sier han til «God kveld Norge».

Han forteller videre at han ikke oppdaget TYLØ-merket før to dager etter hendelsen.

– Dette skjedde jo på søndag, og da jeg tirsdag skulle prøve klær i et prøverom, så jeg merket i speilet. Jeg fikk ganske sjokk kan du si, sier han, og legger til at han ikke vet om han skal le eller grine.

– Jeg, som aldri har hatt tatovering i hele mitt liv, sitter plutselig her med et tydelig TYLØ-merke, sier han og ler.

Les også: Noman Mubashir tar pause fra NRK

Til legen

Noman sier han ikke har bestemt seg for hva han vil gjøre med saken. Først må han til legen for å sjekke hvor stor skaden er.

– Det er viktig for meg å vite hva legene sier før jeg gjør noe mer. Om jeg blir merket for livet, er det klart jeg må se nærmere på hva jeg gjør, sier han.

Les også: Nrk-kjendis skadet på opptak