AKTUELL FOR CELTIC: Mikael Lustig er ferdig i Rosenborg etter sesongen. Nå bekrefter spillerens agent at den skotske klubben Celtic kan bli svenskens neste stoppested. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
AKTUELL FOR CELTIC: Mikael Lustig er ferdig i Rosenborg etter sesongen. Nå bekrefter spillerens agent at den skotske klubben Celtic kan bli svenskens neste stoppested. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Lustig: – Vi nekter å tape

Mikael Lustig mener Rosenborg begynner å komme tilbake i god gammel form etter cup-seieren mot Lillestrøm.

Rosenborgs sidebacker Mikael Dorsin og Mikael Lustig kunne slappe velfortjent av i Pirbadet i Trondheim dagen etter cupseieren mot Lillestrøm. Svenskene scoret RBK sine to mål før kampen gikk til straffekonkurranse - der satte Fredrik Winsnes inn den avgjørende straffen.

Les også: Berg frustrert på dommeren etter tapet mot Rosenborg
Les også: Slik endte 4. runde i cupen

– Slik vil vi fremstå
Svenskene har ikke for vane å score, men i går viste de frem sine offensive gener. Dorsin satte inn sitt andre cupmål for sesongen, og han mener at onsdagens kamp var et bilde på hvordan RBK har lyst til å fremstå.

– Vi håper det fortsetter. Det er sånn vi vil fremstå. Vi kan ikke alltid score, men vi prøver å bidra i hver kamp, sier Dorsin til TV 2 Sporten.

– De fleste spillere blir gode når laget er godt. Det er sånn det fungerer. Sånn er det for meg og Mikke også.

Se innslaget med Dorsin og Lustig i videovinduet øverst i saken!

– Mangler det lille ekstra
Lustig sendte kampen til straffer med en scoring fem minutter ut i andre ekstraomgang. 24-åringen har derimot ikke vært fornøyd med det han har fått utrettet så langt denne sesongen.

– Jeg har vel ikke vært så veldig fornøyd med egen innsats i det siste. Samtidig mener jeg at jeg har bidratt nesten like mye som forrige sesong, men det er det lille ekstra som har manglet, sier Lustig.

Han mener at RBK begynner å komme tilbake til formen fra fjorårssesongen.

– Vi er vel litt der vi var i fjor. Vi nekter å tape. Det gir en trygghet at man kan gå inn i en kamp og vite, spiller vi dårlig blir det uavgjort, og spiller vi bra så vinner vi, sier Lustig.